Adsense Reklame

Pozdrav svima,

Do pre nekoliko dana sam koristio svoj adsense za youtubeu, znaci hosted account. Nabavio sam svoj sajt i hteo sam da postavim adsense reklame na svom sajtu i tu se pojavljuje problem.

Dodao sam sajt na adsense accountu, i pisalo mi je, molimo vas stavite reklame na vasem sajtu , da bi vam odobrili…
Normalno, napravio sam par oglasa ,velicine koje su mi potrebne, i postavio kod na sajtu. Medjutim na sajtu se pojavi prostor, iste velicine kao i reklama, ali taj prostor je prazan. Evo recimo ovde: Reklama je postavljena ispod igrice, ne vidi se ali je prostor tu…

Naravno, cekao sam neki period, vise od 1 dan, i nista se ne desava, pokusavao sam vise vrsta ad-ova, takodje sam dodao drugi sajt, i postavio reklame na tom drugom sajtu, ali isti problem, pa pocinjem da mislim da je do adsense accounta. Ima li neko nekakvo resenje.

Zahvalan unapred.

trebas cekati duze, dobices na mejl jesu li odobrili ili nisu

Zavisno do sajta neki bude za dan neki duze, obicno za 2-3 dana…

Mislim da bi netko trebao reagirati i banati ovog člana foruma. Ako niste skužili od same registracije očito namjerno piše gluposti, nelogičnosti i provokacije.

Ako nisi razumio, on je postavio oglase na sajta ali se oglasi ne prikazuju? 2-3 dana? Meni treba 1-10 min?

Oglasi su postavljeni na sajtu, ali se ne prikazuju, prikazuje se samo prazan prostor na sajtu gde “bi” trebalo da stoje reklame, ali je ih nema.

Kao sto je Bugi rekao, kao i iz mojih ranijih iskustva, ne bi trebalo biti duze od 20 do 30 minuta.

Napravio sam prijatelju prosli mjesec adsense account i onda sam stavio na site reklame kako su i rekli i u tvojem slucaju, trajalo je preko 2 dana da odobre… nis posebno, strpi se jos malo jer ti moraju pregledati site i onda odluciti zadovoljavas li kriterije…

Razumeo sam ja njega ali ovo je njegov 1 sajt i valjda moraju da mu pregledaju pa odobre do tada stoji prazan prostor, za svakoga je tako i bice prazan dok ne odobre. Nema veze sto je imao na youtube odobreno to nije njegov sajt…

Potpuno je normalno da se oglasi ne prikazuju dok ne prodje prvu proveru sajta a nakon 1 sajta mozes da stavljas i bez provere na druge zato se nama koji vec imamo nalog prikazu odmah ili posle par minuta kada ubacujemo na neki drugi sajt, al za 1 sajt se ceka…

Verovatno, upravu si. Ovo mi je prvi sajt, i verovatno treba prvo da ga provere, pa ce onda odobriti prikaz reklama.

Hvala, sacekacemo jos neko vreme.

Proslo je malo vise od 3 dana, nista se ne desava, medjutim u My ads, prilikom kreiranja , pise sledece “slika

Ako ti pored dugmića odjava u gornjem desno čošku piše “1 UPOZORENJE” kad otvoriš, treba ti pisati da ti se domena kao pregledava i tako, znači sačekaj dok se google odradi svoj dio posla.

Ne pise “slika

Pa jesi procitao sta ti pise?

Sve su ti detaljno rekli ljudi.

Sadasnji nalog i oglas ti je dozvoljen i odobren na osnovu partnerskog sajta ( youtube ) ako zelis da koristis adsense na drugim sajtovima kontaktiraj ih kroz link na kraju teksta :slight_smile:

Mislim da sam naveo u nekoj prethodnoj poruci, isao sam tu, isao sam na upgrade account, i jasno su rekli, da bi vam odobrili upgrade, postavite reklame na vasem sajtu. Postavio sam, ali ovo sve predugo traje, vise od 4 dana, nista se ne desava.

Mislim da preko 2 reklame ako stavis na istu stranicu nece da prikazivati ni jedan oglas?

Nisam stavljao preko 2 reklame na istu stranicu.

Dosta vremena je proslo , tacnije 11 dana i nista se ne desava. Rekli su mi kao moguce je da traje i mesec dana. Bezveze.

Molim vas, ako netko zna odgovor!
Prijavio sam se za AdSense i već nekoliko dana
stoji žuti pravokutnik umjesto reklame!
Evo tko želi neka vidi pa da savjet:
www.putesevica.co.nr

Stoji već sedmi dan. I ako netko zna
da li smijem još jednu sličnu reklamu
kao AdSense postaviti na ovu stranicu?
Zna li netko nešto o Smowtion Publisheru ?


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Profit Monkey