Ma nema sanse da dobije :D, barem ovaj za jugoistocnu Evropu
sorry krivo
Može li mi tko reći(iz iskustva) koliko zaradi stranica sa flash igricama,koliko posjeta? Odnosi se na eng. govorno područje.
3€ na 1000 UV otprilike. Ako je traffic sa Googla, onda još i više.
Danas se vidi prilican porast cijene klika. Hvala ti Google. 
[quote=“halonen”]Klikovi dobro plaćeni, zarada više manja solidna, čak uletio jedan divlji klik od 20-ak eura (eh to se zove dan), sve stranice engleske, fokusirane na US tržište, jedini problem u zadnje vrijeme je pad ctr-a koji je znatan, valjda je previše šaroliko društvo došlo u igru sa interested based ads pa ljudi baš ne klikaju ko prije, ili su ljud počeli više primjećivati oglase nego prije.
Anyway, danas je petak, u zadnje vrijeme uvjerljivo najlošiji dan što se tiče adsensa.[/quote]
Može neki screen za tu zaradu od klika…
Zadnjih dana svi nešto govore o velikoj cijeni klika, i velikoj zaradi nitko neće da priloži screen od adsensa za potvrdu.
Ja sam juče imao jedan klik od 99.99€ ali vam ne smijem pokazati, (naravno da se šalim).
Evo moj screen od danas za 1 klik:
http://www.fileserve.in/?di=1130442641715
To je najveći klik koji je došao sa ovog Kanala.
Mislim da ovdje malo preuveličavaju iznose za te klikove, ne mislim malo nego jako jako puno.
Ribičke priče su kamilica prema ovom. 
Ja sam imao prije neki dan klik od 0,41 € i kad god bi pomislio na tu cifru kita mi je uspravno stajala
[quote=“Mateuss”]Može neki screen za tu zaradu od klika…
Zadnjih dana svi nešto govore o velikoj cijeni klika, i velikoj zaradi nitko neće da priloži screen od adsensa za potvrdu.
Ja sam juče imao jedan klik od 99.99€ ali vam ne smijem pokazati, (naravno da se šalim).
Evo moj screen od danas za 1 klik:
http://www.fileserve.in/?di=1130442641715
To je najveći klik koji je došao sa ovog Kanala.
Mislim da ovdje malo preuveličavaju iznose za te klikove, ne mislim malo nego jako jako puno.[/quote]
Ko prvo, ja se nisam došao hvaliti sa cijenom klika jer veliki klikovi su nažalost iznimka, a ne pravilo, a i sam se začudio toj cijeni klika, jer inače u prosjeku je cijena klika na mojim stranicama između 30 i 50 euro centi.
Ko drugo, hoće li neko vjerovati ili ne, zaboli me ona stvar.
Puno radite, nastojte se fokusirati na engleske stranice te US market, i gledajte prosječne cijene klike na duži vremenski period, a ne neke anomalije, koje se dese jednom u ko zna kolko godina.
dobar ti prosjek. 
recimo, ja postavljam adsense na domace i eng. sajtove. jedan prosjecan klik na eng. sajtu stvori profit koji je ekvivalentan profitu koji stvori 40 prosjecnih klikova na domacem sajtu. sramota.
[quote=“xapuc”]
recimo, ja postavljam adsense na domace i eng. sajtove. jedan prosjecan klik na eng. sajtu stvori profit koji je ekvivalentan profitu koji stvori 40 prosjecnih klikova na domacem sajtu. sramota.[/quote]
Ista stvar i kod mene
Da li je i kod vas na domacim stranicama zarada u zadnjih 40 dana znacajno porasla?
Mogu reci da je vise nego tri puta veca u odnosu na prethodni period, mislim prije ovih 40 dana.
Ne racunam onu panasonic kampanju :D, ovo je nekoliko dana nakon toga
Meni je jucer uletio pravi kapitalac osobni rekord. Do sada najveci klik mi je bio oko 2 €.
:kuc:
[quote=“cronuts”]Meni je jucer uletio pravi kapitalac osobni rekord. Do sada najveci klik mi je bio oko 2 €.
:kuc:
http://slike.hr/slike/adsense_539d8.png.html
[/quote]
meni 2.94Eur prije nekih mjesec i pol za jedan klik.
Eto opet Panasonic kamapnje 
Nadam se da ce biti dobra ko i prosla :kuc:
1.maja 1.67 eura za 1 klik iz Danske :cp:
Osmi mjesec 30 % manja zarada sa istim brojem ljudi u usporedbi sa istim mjesecom prošle godine. Pocetak devetog mj. još je i gore. Jeli to samo meni ili je isto kod vas? Govorim o hr stranicama.
Da ima primjetnog pada… nadam se da ce se situacija popraviti ![]()
Meni je na HR stranicama PPC 0,08 eur u zadnje vrijeme. A prvih par mjeseci ove godine je bio 0.05-0.06. Lijepi skok, meni se čini da HR tržište napreduje.
Moj je dojam da je zadnjih mjesec-dva nekoliko hotela pokrenulo svoje kampanje i da nisu škrtarili s budžetom.
Kažem, moj dojam koji može biti i pogrešan.