O kojem mrklom Panasonicu vi pričate?
Osjetim povećanje zarade od ponedjeljka ali na svojim stranicama nisam vidio, vjerojatno ni neću, niti jedan Panasonic oglas.
Hm, pa, ima ga na sve strane. U određenim, doduse, formatima, ovim vecim.
I da, panasonic je odgovoran za divotu.
Ja san isto primjetija solidnu zaradu danas, iman oko 30% US traffica, ostalo Indija i S. Arabija
eCPM 1.55 €
[quote=“Nosf”]CPM je 1.6 
Ali LUDILO.
Znam da je ******* al zivotavam, sad pisat trncu da editira postove, dodju li agenti i skuze da nas ne moraju potpomagat financijski sve, ode kvragu 
lol[/quote]
Na koji broj prikaza? Može i na pm. ako može uopće.
Predlazem da se slozimo i napravimo jak domaci adsense site/blog gdje cemo promovirat teorije kako se treba ulagat puno vise i samo o tome tupit. Danas adwordse radi skoro svako.
Da, samo šta to radi po principu aukcije, oni stave cijenu koju su najvišu spremni ponuditi, a google bi automatski trebao staviti cijenu za jedinicu veću od konkurencije - teško je optužiti google, al mislim da su lopovi, još davno dok sam oglašavao su tražili nebulozne cijene za keyworde koji nikome nisu bitni…
Naravno, sa nekim cijenama klika koje nisu porazavajuce, kao sto je bilo proslih mjeseci kada je klik od 1 cent bio dobar ![]()
Sto se tice panasonic, oni su uveliko doprinijeli ovoj zaradi, ali razlog ovome Googleov ban za dosta domena, pa nema vise prikaza i klikova oglasivacima kao sto je bilo.
Stoga oni su vjerovatno povecavaju cijenu klika da bi dosli na stari broj prikaza i klikova.
Ma vjerovatno je zbog tone kupona koju su podijelili (a samim time i tone neiskusnih oglasivaca).
Ovo mi je nekako prihvaljiviji razlog povećanja zarade od fantomskog Panasonica.
Je, kuponi su u pitanju. Evo meni jutros stigla poštom 2 kupona u vrijednosti od 300 kn svaki.
Dakle, google vas časti 
[quote=“Homer”]Je, kuponi su u pitanju. Evo meni jutros stigla poštom 2 kupona u vrijednosti od 300 kn svaki.
Dakle, google vas časti ;)[/quote]
To kuponi stizu samo u Hrvatsku ili su i neke druge zemlje dobile.
A to ti ja ne mogu znati, ne radim ja za njih.
Al poslani su iz UK.
I daje se primjer da ako se odabere platiti 1 kn po kliku, kupon može na vašu stranicu dovesti 300 novih posjetitelja. I svi staviše 2 kn po kliku!
hehe :))
Cini mi se da je zavrsila panasonic kampanja, jer ne vidim nigdje reklame… a i statistika mi to kaze 
Bilo je lijepo dok je trajalo 
[quote=“nike”]Cini mi se da je zavrsila panasonic kampanja, jer ne vidim nigdje reklame… a i statistika mi to kaze 
Bilo je lijepo dok je trajalo :([/quote]
Potpisujem, nema ih više i osjeti se to.
Klikovi dobro plaćeni, zarada više manja solidna, čak uletio jedan divlji klik od 20-ak eura (eh to se zove dan), sve stranice engleske, fokusirane na US tržište, jedini problem u zadnje vrijeme je pad ctr-a koji je znatan, valjda je previše šaroliko društvo došlo u igru sa interested based ads pa ljudi baš ne klikaju ko prije, ili su ljud počeli više primjećivati oglase nego prije.
Anyway, danas je petak, u zadnje vrijeme uvjerljivo najlošiji dan što se tiče adsensa.
Šta i to je moguće? Svaka čast.
21 euro i nešto je bio klik, inače nikad prije više od 3-4 eura po kliku. E sad kako i na koju foru nije mi jasno, mora da je neko nešto gadno kupio preko moje stranice.
To je slučajnost. Znam čovjeka koji je na etargetu namjestio klik 40kn umjesto 0.40lipa :bljesak:
Al nije mu bilo jasno kako je tak brzo ispucao 500kn :zub:
[quote=“nike”]Cini mi se da je zavrsila panasonic kampanja, jer ne vidim nigdje reklame… a i statistika mi to kaze 
Bilo je lijepo dok je trajalo :([/quote]
[quote=""]Otkazi u Panasonicu
Panasonic u naredne dvije godine namjerava otpustiti još 17.000 radnika, kako bi smanjio troškove i povećao konkurentnost.
http://www.bug.hr/vijesti/otkazi-panasonicu/108296.aspx
[/quote]
Nadam se da taj koji im je zadužen za adwords neće dobiti otkaz.