Advertise Media - Agencija za digitalni marketing i web rješenja

Mi smo Advertise Media, agencija specijalizovana za digitalni marketing i web rješenja.

Pomažemo vam da izgradite online prisutnost kroz izradu vrhunskih web stranica i strateško oglašavanje na Facebooku i Googleu. Naša stručnost uključuje optimizaciju kampanja, podršku putem call i message centara, te razvoj eCommerce platformi. Fokusiramo se na povećanje vašeg profita kroz inovativne pristupe i prilagođena rješenja.

Dopustite nam da vaš brend podignemo na viši nivo!

Posjetite nas: Advertise Media

1 Like

a vi mi stalno izlijecete na FB da kupujete adsense naloge, i jos kad vidim da ste iz Tuzle, jedan jedini zakljucak se moze donijet: Prevarantska ekipa Zivinice-Srebrenik-Tuzla koji rade prevare na drustvenim mrezama varanje naroda kojekakvim cajevima i kremama, adsense skripte, deepfake reklame. Sta ce vama adsense nalozi ako se bavite izradom web stranica, i PPC oglasavanjem. Dopustanjem promovisanja ovdje, brisem akaunt na ovom forumu.

7 Likeova

Poštovani,

Hvala vam što ste podijelili svoje mišljenje. Međutim, željeli bismo vas podsjetiti na važnost iznošenja informacija koje su zasnovane na činjenicama i ličnim iskustvima. Kao što je dobro poznato, javno optuživanje bez dokaza ili ličnog iskustva može nanijeti štetu poslovnoj reputaciji, što ne bi bilo fer prema bilo kojoj kompaniji, uključujući našu.

Naša agencija, Advertise Media, je potpuno transparentna u svom poslovanju. Bavimo se digitalnim marketingom i web rješenjima, a naš glavni cilj je pomoći klijentima da unaprijede svoje poslovanje na digitalnim platformama, poput Facebooka, Googlea i eCommerce platformi. Nikada nismo, niti ćemo, biti uključeni u bilo kakve neetične ili nezakonite aktivnosti.

Ako imate bilo kakva pitanja ili nedoumice, slobodno nam se obratite direktno. Spremni smo vam pružiti dodatne informacije o našim uslugama i poslovanju. Transparentnost i povjerenje su osnovni principi na kojima gradimo odnose s klijentima.

Zahvaljujemo vam još jednom na komentaru i nadamo se da ćete preispitati svoje stavove o našoj agenciji.

Lijep pozdrav.

Momak je gore dobro naveo, bavite se i prodajom magle. To su vam glavna primanja firme. Ako trebate dokaze, ostaviću ih, nije problem. Usput, da vas pitam, je li ijedan proizvod registrovan u Ministarstvu zdravstva kao lijek? Ili ste to prijavili kao dodatak prehrani? Naravno da nije, ništa od toga. Imam vaše reklame, sve proizvode, dobavljače, oglašivače… Tako da manite manipulacije, to jedino možete starijim ljudima prosipati, što već i radite. I da, što se tiče AdSense računa, zašto kupujete i tu varate s popupovima i klikćanjem (VPN). Ovo mjesto nije za vas.

LP

4 Likeova

Kupuju Adsense racune i koriste popup i ostecuju oglasivace, i to agencija za digitalni marketing haha znam momka iz Sarajeva sto radi sa njima na procenat a evo glavu stavljam da ne znaju ni web sajt napraviti osim mozda onog u word presu sa gotovom temom

2 Likeova

upravo to, cim im vidim na stranici ove Affiliate World konferencije, odmah znam da ima veze sa MonetizeAd. Cak sam vidio da vlasnici prate na instagramu :joy:

2 Likeova

Prema onom sto je dostupno na netu a ima na forumu sportsport Srebrenik je epicentar tih takozvanih “zdravstenih kompanija” magicni cajevi itd…a predstavljaju se kao marketing agencije…dobro bi bilo da asministratori ovo istraze i naravno nikog ne optuzujem za nista ali magicnih cajeva i ostalih stvari uz one Affiliate skupove sve ti je jasno… administratori reagujte please :pray:

admini dobiju novac za ovakve objave :slight_smile:

Kakav novac šta ti lupaš?

nemoj dirat srebrenik i zivinice, znas kakvih dobrih guzova tamo ima

3 Likeova