Malo sam počeo koristiti u posljednje vrijeme razne AI alate (botove) za pisanje i mogu vi reći da sam često pozitivno iznenađen dobijenim rezultatima. U odnosu na prije par godina sada već ovi AI generisani članci ili dijelovi teksta imaju poprilično smisla čak ponekad vrlo dobro, do odlično izgledaju. Ja sam mislio da jedino meni introdakš za članke često izgleda poprilično bolje no kod pravih pisaca, kad ono slušam danas likove sa kanala autoriti haker i ovaj lik veli isto
inače nije loš ovaj seo kanal. video je počinje u vrijeme kad zbori ovo oko introdakšna. oni pričaju o jarvis ai alatu. ja taj nisam probao, ali koristim https://app.copy.ai/ koji ima solidno dugo da se koristi fri opcija poslije registracije i koristio sam https://rytr.me/ koji je dobar ali kraće traje i manje se izvuče za fri opciju.
Npr kod copy ai ukucam odaberem blog intro ili product deskrišn za keyword best gifts for doctors ovaj alat mi izbaci ove tekstove
po meni je ovo ok, pogotovo ako se uredi iskombinuje više primjera i stavi u jedan uvod, često taj uvod bude bolji no kod pisaca jer pisci često nemaju jasan i fokusiran uvod, a ja smatram da je jasan i fokusiran uvod jako bitan prvenstveno zbog gugla da shavti o čemu je riječ, a pisci često zabrste i zaglave sa tim uvodom i poprilično nejasne uvode pisci znaju sastavljat. tako da u posljednje vrijeme često koristim mašinski generisane uvode, tj najčešće kombinaciju njih par ili kombinaciju sa uvodima pisaca s tim da nekad odfikarim dio neki što su pisci pisali. i da budu dugački 4-8 rečenica. od nekih pisaca ne mjenjam uvode jer su dobri. ovo je vezano za niče čelendž sajt ali nisam tamo htio da trpam ovo jer mi je više za odvojenu temu.
ovaj alat (sajt) rytr a čini mi se i ovaj drugi iamju masu nekih sekcija za kreiranje, pa tako mogu pomoći kod meta deskripcije (ako je koristite) ideje za titl, ovaj copy ai sastavlja i ljubavne poruke i masu drugih stvari. ja sam prilično pozitivno iznenađen koliko su ti AI napredovali za par godina. još uvijek naravno ne može AI da cijeli članak odradi (bar ovi što ja koristih) ali mogu biti od vrlo solidne pomoći.
da li vi koristite ove AI alate? koje koristite? kakvi su vaši utisci?