Ja cu prvi, meni je to tesko sranje, kad je prvi bing krenuo nonstop sam gasio to sranje ocito su i ostali to radili jer su maknuli AI u poseban copilot opciju , znaci ne forsa vise toliko AI
gledam neki dan Google I/O , forcaju generativni ai odgovor u header ne nude nikakve opcije da se na klik aktivira nego cijeli page zauzme, kao da nije ni testirano ili vodstvo sa Sundarom je jednostavno glupa…
stavi to u poseban link pa tko zeli neka koristi
Zasto sam protiv:
Koristim chat-gpt i gemini za neke poslove vec vise od godinu dana , korisno je za puno stvari ali za search je
k…
puno vremena provodim objasnjavajuci sta trebam jer famozna AI inteligencija ima IQ sobne temperature
osim brdo informacija koje je dostupno i meni za koje mi treba vise vremena AI je miljama daleko od sposobnosti zakljucivanja, procjene i svih ostalih sposobnosti jednog prosjecnog ljudskog mozga…
koristio sam i prije hypa AI i postojali su razliciti modeli ali nije bilo hype na kojem trendu leti sada evolucija i to kuzim…
masu puta dobijem totalno krivi rezultat
Sporo je ( ne zelim cekat 5 sekundi da se generira neki random ) rezultat
ne zelim da AI za mene radi search i odabire najbolji rezultat
nisam ocito jedini kad vidim na redditu navise upita kako ugasit dosadni ai u google
Mozda dok dode do daleke Kroacije ga ugase kao u bingu lol
Pitanje za Sundara bi bilo tko ce placat kreatore contenta na kojem je ai model ucio i dobiva informacije ako AI pobire sve, i zasto bi netko radio uopce content…
Nakon sta je microsoft htio uzet dio kolaca od searcha s svojim Ai searchem ulozio sam dosta i u dionice Alphabeta al sad mi dode da bi najradije zatvorio poziciju
Sa svim tim Hello Dear Indijcima koji btw drze prezentaciju s svojim dijalektom i pricom da i ja kao prosjecna budala bi mogao konkurirat, postat jedna veliko brdo smeca…
Change my mind…