Akcija .NET i .COM domena

Sortirano po cijeni.
Directnic - 2.39 $ .NET, 3.99 $ .COM
Whois.com - 2.88 $ .NET
Dynadot - 3.85 $ .NET
NameCheap - 3.88 $ .NET
Doteasy - 5.00 $ .NET i .COM
Rebel.com - 50 % off odnosno 7.99 $ .NET
Domain.com - 25 % off .NET sa kuponom VICTORY

2 Likes

Whois.com je spustio .NET na 1.88 $.

1 Like

Name.com Happy hour još 1 h i 20 min - .NET 2.99 $

Ima li nekih akcija za domene sada?
EDIT: Nasao Directnic i dalje traje popust.

Ima li gdje aktivnih popusta?

Directnic ima i dalje .net za 3.99$. A na namecheap-u imaju stalno akcije ali nema za .net i .com. Ali imaju dosta drugih domena, ako ti treba za Social trafic mozes da pogledas. Ja sada koristim za IA .world, lepo se uklapa u niche u kojima ih koristim a kosta samo 1.88$.

1 Like

Evo bas uzeo jednu na directnic ali .com nema neta za 3.99$…Treba mi vise domena pa lutam.

P.S a sta mislis o .mobi domenama nasao sam jednu sto mi se svidja koja je istekla, a .mobi je ne znam da li da je uzmem nekako sam skeptican oko takvih.

Pa pravo da ti kazem ja se ne razumem u domene kako treba. Ako radim na necemu za pretragu onda idem na .com, .net, neka nacionalna domena, a za social posetu moze da pise sta hoces, mada tu vise gledam da se uklopi u sam naziv domena. Evo skoro sam bas uzeo wildnature.world za novu zajebanciju koju planiram da pokrenem. A imam angling.world i lepo mi se uklapa u niche. A za tu mobi ne znam sta da ti kazem, mislim da svaka domena moze isto da se rangira, ali kakav ce CTR da ima … Navika je cudo :slight_smile:

Realno meni svaki projekt najvise oduzima vremena odabir domene, prije sklopim sajt nego sto uzmem domenu :slight_smile:
A sad ulazim u neku novu niche i gledam da uzmem isteklu neku domenu, malo ce mi olaksati. Ovu sto sam nasao je odlicna ali samo to .mobi nisam jos nijednu takvu imao. Ovdje se planiram vise posvetiti search trafiku pa mi je i zato vazno.

Ja imam 2-3 jake domene koje su isto tako istekle, sa dosta linkova ka njima. Cak sam i sajt jedno vreme imao na njima, ali google nikako nije pustao napred. Mislim da ne voli domene koje su vec bile aktivne i koje imaju dosta linkova ka njima. Zato od sada idem uvek na novu domenu i sam gradim sve.

1 Like

Nije nužno da ih ne voli nego te stare linkove jednostavno zanemaruje. Tako i kada kupuješ tzv. isteklu domenu, ustvari nisi u nikakvoj prednosti i svejedno krećeš od 0 (čak su stari linkovi i minus). :frowning:
To su neki od nas do sada znali u teoriji, a sada nam i Jeronimo to potvrđuje. :slight_smile: :o:

Ne kreces od 0 nego od minusa :slight_smile: One su npr dobre za PBN, ali to sve treba dobro zamaskirati da te google ne provali. Trenutno sam izasao iz toga, ali sam imao strasnu ideju kako napraviti odlican PBN sa tim domenama. Sigirno cu tamo od sledeceg proleca to da odradim, samo prvo ovaj FB da resim :slight_smile: Ko zna mozda nekad i podelim iskustvo i plan :smiley:

Znaci u minusu sam :smiley: Po prvi put da sam se ovoliko zagrijao za isteklu domenu, ajde vidjecemo na sta ce izaci.