Ako ovaj Putinohitler ovo uradi jedino da sadim krompire

Ljudi, jel ovo relano, zašto neko ne spreči ovu budalu da ljudi mogu normalno da žive???

Cuj rekli amerikanci :rofl: A izvor informacije Kurir… Evo odoh da uskladistim malo interneta u podrum za crne dane, kad “hitleroputin” isece kablove …

4 Likeova

Izvor je https://oruzjeonline.com/ Kurir samo preneo :joy: ali polako, ima vremena ukapiraćeš igru. :smirk:

tako su amerikanci govorili i da je kineski brod ostetio podvodni gasni interkonektor pa su i sami kinezi na kraju priznali da se to desilo “greskom”

1 Like

Taman ko što je srušio severni tok…gadan momak taj Putin…neka ga Bog čuva…

Pogledaj dom svoj andjele, skini paučinu s očiju! Kreni od Triglava pa do Đevđelije…sreće naše od sestre Amerike!

Putinohitler? A još i budala? Nit je Putin Hitler, a nit je Hitler “Hitler” kakvim ga predstavljaju. Istoriju pisu pobjednici. A jedini zlocinci se nalaze u Izraelu, SAD-u i zapadnoj Evropi. I kad smo kod kablova, prvo se mapa pogleda gdje se glavni kablovi nalaze, taman posla ce Rusija ici da ih osteti. Sta ima od toga? Ako ih iko “ocarapi” to ce biti braca Huti u Jemenu i jedva cekam taj dan! Barem mjesec bez neta bit ce super. A ako je Washington nesto najavio preko “njihovih” izvora, e onda oni sami nesto spremaju. Njihov poznati recept, napravi katastrofu pa iskljuci internet da se sto manje zna i prenosi.

Svako ima svoje mišljenje, za mene je Putin šugavi agresor, raspala komunjara i vrlo je sličan Hitleru, o samom Hitleru ne bih da raspravljam istorija monogih naroda je već dovoljno rekla o njemu. A ako moram da biram između SAD i Rusije uvek ću izabrati SAD i zapadne zemlje, nego divljake sa istoka.

5 Likeova

https://youtube.com/watch?v=oggmcf56qyY&si=hpqDBdAEOy4XC409

Zašto dozvoljavate ovakve teme na forumu?

Jer ja moram da odgovorim osobi iznad koja bi pre izabrala SAD, vidiš oni gde god su umešali prste uneli su mir u toj zemlji. Libija, Irak, Avganistan, Jugoslavija i tako dalje.

Vidiš sve te zemlje danas žive jako mirno i neke od njih postoje samo zahvaljujući SAD.

A ona se našla jedna zemlja kao Rusija i Kina koja imaju snage da drže balans u svetu inače da nije takvih zemalja onda bi SAD celom svetu širila svoj mir i stabilnost. Pametnom dosta.

Nebih da nastavljam dalje jer ovo nije forum o politici!!!

2 Likeova

Ja bih zanavijek sve teme sa iole političke ili vjerske ili nacionalne konotacije zabranio na ovom forumu. Ne vidim potrebu za takvim temama na ovom mjestu

@steelmaiden zaključavaj

6 Likeova

A razmišljao sam dal pričekat Putina da ugasi internet pa ionako ne bi mogli pristupit temi… al eto kad ste već tražili zaključat ću je odmah.

12 Likeova