Amazon Kindle Direct Publishing - bavi li se iko ovime?

Nekoć naiđoh na ovo i malo me zainteresova pa me brzo prođe, pa @BigTruck napisa da se on i tim zanima, pa i od tada prođe solidno, eo opet malo na yt slušam o tome, pa reko da vidim bavi li se ko ovim da napiše koju (možeš i ti @BigTruck ukoliko uvatiš vremena). Meni na pamet palo da pravim knjige za djecu dakle malo moj sadržaj malo djeca da pišu, dakle ne romani priče i ne ni notebook, slikovnice i sl. dakle ni one low content ko notbuk ni high content buk ko romani, no nešta manje, neki midijum kontent. mislim već imam pune sveske tih stvari koje smišljam zapisujem za moju đecu da rade. to su neki kao logički zadaci, vježbe slovne matematičke koje po mom vjerovanju koriste razvoju dječijih glava… sad to se da prilagodit i prebacit na engleski… kontam da bi roditeljima moglo bit zanimljivo kupovat takve knjige. moguće da ih i ima na sve strane, nisam vala istraživao, ali i ako ima ja bi to bolje odradio.

1 Like

Generalni zakljucak je da je prije ovo bio mnogo bolji biznis nego sto je danas. I dalje imam ja par K od ovoga, ali zbog nekih stvari od prije.

Glavna ti je caka sto fb reklame su postale mnogo skuplje nego prije a oni su mi bile glavni izvor prodaja.

I da, nesto sto vjerujem da bi sigurno danas radilo je tiktok ads+kdp, ali trenutno mi je fokus potpuni negdje drugo tako da ne stignem da se pozabavim time.

Uglavnom moze se i dalje, ali nije lako.

3 Likes

na EF ih se prodaje jako puno

da i ja viđeh da je da je u zadnje veći broj KDP na prodaju na empire flipers no aff sajtova pa me i to malo ponuka