Amo zamisliti da smo otvorili novi sajt

Amo zamisliti da smo otvorili novi sajt, koji? Koji god hočete. Nakon što ste otvorili sajt što će te uraditi nakon toga? Molim malo opširnije odgovore.

Poslati fakturu.

ma ne stvarno, pitam jer mnogi otvore stranicu, reklamiraju je za poludit, dnevno se dobije prosjek od 200 unique posjetitelja i samo par registriranih :confused: Zanima me što to drugi rade da im uspije sajt.

Pojasni malo pitanje, u drugom postu spominješ registriranje članova. Što ti je cilj, kakav ti je sajt? Forum, sajt za adsense?

Bugi dobro kaže, ovisi o tome čime se sajt bavi. Imao sam klijente koji su sa 200 posjeta dnevno na sjatu koji ima tri stranice i VELIK BROJ TELEFONA fino živjeli od izrade dokumentacija za legalizaciju.

S druge strane, imam klijente čije stranice imaju tisuće posjeta dnevno, ne zanima ih utjecaj na prodaju jer bi neki ljudi imali problema ako je premali, a neki drugi ako je prevelik. Ovako su svi zadovoljni.

Nikad nisam stavio adsense na sajt niti mi je to cilj. Cilj mi je da GTA forum uspije. Danas imate na balkanu stotine serverskih stranica, a nijedna ne pokriva GTA serijal nego otvaraju forume samo za svoje servere i o san andreasu (1 igra u GTA serijalu). Jučer smo uspijeli privući 307 unique posjetitelja i samo desetak registriranih, vjerujem jer fali informacija o igrama, međutim to nebi smio biti problem. Znam sad će te reći pa tek si jučer otvorio, da, ali na koliko sam foruma,stranica napravio post o GTA stranici neznam vise gdje nisam postao (mislim na forume koje imaju gaming sekciju). Ja ću se i dalje truditi, ali nešto mi smrdi tu.

Ja uglavnom nakon toga gledam kako rastu posjete.

Ako oces opsirniji odgovor (kako dizat traffic), treba ti i opsirnije pitanje. Nije svaki sajt isti.

Zapitaj se (prouci) na koje sve termine netko moze doci na tvoj sajt, a da pri tome ostvaris “prodaju”.

Slozi si hrpu termina, kratkih i dugackih i optimiziraj sajt / pageve na te termine.

Naravno, baci oko i na konkurenciju, da ne mlatis praznu slamu 5 godina s terminima koji imaju jaku konkurenciju.

Pa 307 UV za prvi dan je dobar rezultat. 3% registriranih je odlično. Ja bi se trudio njih zašprehavati da puno postaju. Onda bih otvarao teme na temelju onoga što ih zanima, svakako pogledaj WMT i ako vidiš zanimljive upite (mada si na 32. stranici), ovaraj threadove s tim nazivima.

I nastavi raditi to što radiš. Dobro ti ide.

Npr možeš stavit u potpis taj forum :wink: Da si ga sad imao u potpisu imao bi bar jednog UV više