AngularJS: Izmjena sadržaja samo na korisničke aktivnosti?

Pozdrav,

želim kreirati template za php mvc web aplikaciju u koju će biti uključen i AngularJS.

Problem (a možda i nije), kada korisnik prvi put posjeti web aplikaciju recimo www.myapp.zyx/topic/neki-naslov/2 da se učita kompletan html dokument sa servera bez AngularJS manipulacija sadržaja, no svako buduće klikanje na poveznice unutar tog dokumenta mijenja sadržaj, kao i url bez hasha.

Novi sam u AngularJS svijetu i molim pomoć, poveznice na tutorijale.

Hvala

Inicijalni load dolazi sa servera; nema veze s angularom. Dakle tvoj good old fashioned php treba slozit inicijalni html, i pljunit ga vani zajedno sa javascriptom angulara.

Ne otvara mi link što si postavio, javi mi se preko PM-a pa mogu pogledat o čemu se radi.

@shacal link je fake. Mislim da je @leffe objasnio .

Ukratko pri inicijalnom učitavanju bilo kojeg url-a na web aplikaciji korisniku želim učitati kompletan html dokument sa svim ng- direktivama u njemu, recimo članak smješten u div.content koji se lako indeksira na tražilicama i sl. Ako se korisnik odluči dalje istraživati aplikaciju, kada klikne na link, angular učita potrebni template u div.content i prikaže sadržaj.

Nadam se da kužite :smiley:

Da, to je inace tipican problem single page aplikacija koje nisu iza logina. Stvara se dupla logika jer moras handleat sadrzaj url-ova i na backendu i na frontendu. Postoji nekoliko JS projekata koji pokusavaju rijesit taj problem shareanjem koda (tipicno se oslanjajuci na nodejs na serverskoj strani).

Mozes koristiti ovo ako se ne zelis zezati sa renderanjem na serveru: https://prerender.io/