Anonymousi srušili 400 tisuća internet stranica u Turskoj?!

Na službenom YouTube kanalu Anonymousa prije nekoliko dana objavljen je video u kojem hakerska skupina preuzima odgovornost za velike napade na internet stranice vlade, firmi i banaka u Turskoj. Napadi su trajali gotovo dva tjedna, napadnuto je oko 400 tisuća internet stranica, a sve zbog, prema tvrdnjama u videu, podrške Turske Isis-u… Kroz spomenuti video grupa je…(Cijeli članak)

Strašna lažna kampanja se vodi protiv Turske, koju predvode Rusi. Prije nekoliko dana objavili su navodni snimak na kome ISIS šalje naftu Turskoj preko granica koje su objavile Ruske televizije, a koje su eksperti ocjenili potpunim promašajem jer se nafta šalje u cisternama a ne običnim kamionima koje su oni snimali.

Turska vlada nikada bar javno nije podržavala ISIS, već jadni narod Sirije, čije izbjeglice primaju u največem broju u poređenju sa cijelim svijetom. Rusi vode tu kampanju jer su Turci oborili njihov ratni avion koji nije imao pravo biti na teritoriji Turske i koji se nije odazivao na opomene da napuste tlo Turske.

2 Likeova

@milito nemoj se truditi da shvatis jer to je nemoguce. Cim neka zemlja vrati sve mmf-u odmah je problem kao sto je bila Libija.
Rusi svaki drugi dan ulecu u zracni prostor Svedske ali svedi strasljivi nesmiju nista, zato sa turcima nema sale.

Hoceli anonymousi napasti francusku zato sto ubijaju svoj narod, evo neka mi neko kaze gdje je bila ta velika safrana ubijenih 130 ljudi u parizu? Smijeli to neko od slobodnih novinara evrope da pita?

4 Likeova

Eh, drago mi je da ima informativno osviještenih ljudi.

1 Like