Aplikacija za Android i iPhone

Mnoge nase firme sam pitao za izradu aplikacija za android i iphone i vecina trazi 2000€ najeftiniji je bio 1000€

Moje misljenje da je to skupo, to sto kazu da rade od nule malo im vjerujem, jer ako je tako sto im sve aplikacije lice jedna na drugu kao da su rodbina :grinning:

Nasao sam ovo: http://www.wiziapp.com/pricing

Sve se dobije za nekih 500€ i to update dok svijet postoji. Ovi nasi bi sigurno za svaki update trazili jos po 100€

Samo me zanima kod ovog servisa dali je to izgleda kao prava palikacija ili je to nesto smuckano, neznam imali neko da ih koristi.

onda ti jeftinije ovih 2k€ nego ovih 500$ sto ovi traze jel ono sto oni nude je bullshit. Da plugin za WordPress koji radi native aplikaciju, mos mislit. Jos malo pa ce pocet prodavat i plugine za WordPress koji prave djecu mjesto nad, a radjaju mjesto zena, da plufin koji radi native aplikaciju iz WordPresa…how yes no!!!

1 Like

@creatifcode a mozda i radi samo je upitna kvaliteta i mogucnost prilagodbe…

Sa ovime tu sta uzmes sigurno neces dobit support izmjeni ovo, dodaj jos nesto specificno itd…

@Delija postavi ovdje oglas pa vidi kolko cete traziti https://www.upwork.com/ ili opisi aplikaciju kolko znam ima mobile developera i na forumu…

Ok, neznam kako se prave aplikacije i mozda ovo bude smijesno ali… jeli moguce da nema gotovi template za aplikaciju i samo promjeni url od sajta i to je to, ja bih bio zadovoljan sa obicnim izgledom nista posebno i specijalno.

@Dooki naravno najvise bih volio da to uradi neki nas ali za neku normalnu cijenu

naravno da nije moguce, a i to sto ti hoces nije aplikacija.
Ti u biti hoces da na mobitelu napravis kao precac na rvoju webstranicu?

Sta je za tebe normalna cijena za jednu mobilnu aplukaciju? Za mene je to od 5k€ pa na gore

@creatifcode 5000€ za aplikaciju? Firma sto je radila aplikacije za avaz i najpoznatije portale su mi nudili za android i ios 1000€

Naravno, neznam jeli to skupo ili jeftino, ne razumijem ali moj sajt to da zaradi treba mu 5-6 mjeseci


EDIT: imas ovdje nekakve templateove : http://codecanyon.net/category/mobile

Na upwork.com mi je jedan Svedjanin nudi aplikaciju za android i ios da sve sredi 600 dolara

Jedno mi malo sumljivo, volio bi da mi neko ko radi na upwork.com kaze jeli moguce da se prevari i da tamo neki iz indije stavi da je iz svedske? Jer kad sam mu poslao poruku na svedski jezik nije htio cak ni da odgovori vec je napisao na engleski da kao fol vise voli da pise na engleski.

Ako ja nisam zadovoljan sa aplikacijom imam li ja tu neku garanciju ili cak da mi vrate novac

Ajde sutra me sjeti i napisat cu ti sve malo detaljni sad idem spavat ali ukratko ti njemu ne moras platiti dok ne dobijes ono sto si trazio ako dode do toga da on tvrdi da je nesto napravio a ti kazes da nije sto si trazio sve pregledava upwork i odlucuje ko je upravu zato dobro pazi da na pocetak u opis posla napises sve sto zelis itd detaljno kako kasnije nebi doslo do tih problema