Funkcionisalo mi je ok do nekog jula prosle godine. I od onda mi vise nisu slali nego sto jesu. Na moje poruke su odgovarali da je isklucen automatski transfer na mom nalogu te ce ga (koji god u tom trenutku operater bio) ukljuciti i da necu imati problema od sljedeceg mjeseca. Isto sam zamoljen da uradim manualni transfer za $5 koji ce potom biti nadoknadjeni. Ali kvaka je u tome da umjesto 1.-3. prebace lovu na racun, ja ih sacekam ta 3 dana da vidim 'oce li biti prebaceno, pa im saljem poruku na koju odgovaraju u narednih 24-48 sati. To je vec 4. ili 5. u mjesecu. Zatim manuelni transfer zahtjeva period od 5-7 radnih dana i suma sumarum prije 11. - 13. nemam svoje pare. Sve sam im tako navodio crtajuci k’o debilima sa sve referencama prethodnih poruka i quote-ovima odgovora predjasnjih operatera. Digresije radi, kako je to vec radilo najnormalnije, a nisam dobio nikakav mejl o promjeni ToU-a/ToS-a imao sam potpuno pravo da trazim svoje. Tako je i ispadalo na kraju. Nadam se da je zavrsila ta njihova glupost. Evo sam slicno pisao i ovde na zadatu temu.