Avia Hosting - Web hosting, registracija domena i prodaja Steam igara

aviaHosting u svojoj ponudi ima cijeli niz web hosting paketa koji će da odgovaraju svima. Osim toga, registrujemo i internet domene, a u planu nam je da se proširimo i na tržište game hostinga. Uz kvalitetne usluge tu je i kvalitetna podrška koja je tu samo za vas dostupna 24 časa dnevno. Podršku možete kontaktirati preko emaila, live chata, msn-a ili sms-a. Ono što karakteriše naše usluge jeste jako povoljna cijena, što čini naše usluge dostupne svima, jer za male pare dobijate profesionalni hosting. Naši hosting serveri se nalaze u Njemačkoj, sa UpTime-om od 99%, što omogućava našim klijentima i vašim posjetiteljima jako brz odziv i brzo očitavanje web stranica u što se možete uvjeriti ako posjetite našu stranicu ili stranicu od nekog našeg klijenta.
Posjetite nas možete preko sledećeadrese: Najjeftiniji web hosting u BiH
Iz ponude posebno izdvajamo naš Start web hosting paket:

  • 1 GB Prostora
  • 50 GB Protoka
  • cPanel 11 Pro
  • Softaculous
  • neograničeno mySQL baza, email naloga, FTP računa, poddomena, dodatnih domena…
  • CronJob, i još mnogo toga
    Sve to samo za 20 KM godišnje!
    Web hosting paketi

Takođe vršimo prodaju Steam igara koje šaljemo putem gifta. Ponudu možete pogledati ovde: Prodaja Steam igara

Jeli regana tvrtka?

nije, web hosting prvenstveno držim zbog svojih potreba (za hostovanje nekih svojih projekata i za sajtove nekih klijenata kojima sam radio web sajtove). usput, pošto ima dosta mjesta, ovo mi dođe kao dodatna zarada i zanimacija :smiley:
možda ćeš misliti da je po ovome hosting neozbiljan i nepozudan, ali naprotiv, i meni je važno da je stabilan i brz (od kada mjerim uptime 100% je još uvijek, ne ureklo se) kao i ostalima i trudim se da bude sve tip top
pozdrav


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Webmaster.Ninja