Bad Neighborhood Text Link Checker Tool

Pozdrav,
trebao bih malu pomoć. Prije 4 dana sam preko oglasa na jednoj stranici naručio od jednog lika da postavi 3000 live back linkova za moju stranicu. Oglas je glasio: Provide me with a list of web addresses and key words, and I will submit your links to 3000 web pages for SEO purposes. Prošlo je 3 dana i lik mi danas preko stranice obavještava da je gotov i šalje mi zip fajl sa html-om koji je kopija ove stranice:
http://www.bad-neighborhood.com/text-link-tool.htm
Sad tu piše:
Total Links found: 2459
Unique Links found: 2103
ali prije toga piše: This tool will scan the links on your website, and on the pages that your website is linking to i koliko ja razumijem engleski to je popis linkova sa moje stranice. Po ovome ispada da on nije ništa napravio nego me pokušava prevariti. Sad nisam 100% siguran zato pitam ovdje ako je to tako, stranica je ova iz potpisa. Zahvaljujem na pomoći.

To su gluposti i ako nisi prema frajeru ništa dužan, zaboravi tu priču, samo ti može naštetiti.

Ubuduće pitaj ovdje prvo.

Znači ukratko da nije napravio ono što je reklamirao.

Ne. Sreća tvoja ako nije napravio to što je rekao. Ako jest, onda ćeš biti sretan ako ti stranica uopće bude izlistana na Googleu.

Pusti stranicu takvu kakva jest, stavi link na nju ovdje u ovom forumu (kroz potpis ili u reklame) i to je to.

Kada se misli na bad neighborhood to znaci da na tvoju stranicu linkaju stranice koje google smatra spamom i sl. ALI i da ti vracas njima link (reciprocal link). Tako si osiguran da niko drugi osim tebe nemoze da nasteti tvojoj stranici. U googleu su mislili na to. No sikiriki. :slight_smile:


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Webmaster.Ninja