Bananiranje šljakera

Zašto Šljaker nije bananiran s obzirom da je prekršio pravila foruma?

Nisam u toku, o kojim se pravilima radi i kojem postu?
Šljaker je jedan od starijih i iskusnijih članova na forumu kojih je nažalost sve manje i manje.
Budemo li takve banali možemo lagano ugasiti forum.

Uvridija je ljevičare u birtiji u temi o online prosvjednicima ili tako nešto. Podsjećam da sam ja na ovom forumu 2 puta bananiran i jednom mi je zaključana tema, a da nikad nisan prekršija pravila foruma. Na jednom forumu san nedavno bananiran s razlogom jer su mi maloljetnici digli tlak i napisa san in: Bando balavaca!. S tim banom se slažem i neću se žaliti jer je pravedam. Na banove na ovom forumu sam se žalija jer su bili nepravedni. Ako san ja bez razloga bananitan tu, onda treba bananirati i one koji zaslužuju!

Zašto bi bio bananiran?
Gdje si bio kada su vrijeđali vjernike?

[quote=“ePips”]Zašto bi bio bananiran?
Gdje si bio kada su vrijeđali vjernike?[/quote]
Zbog ovoga:
Jer, valjda je svakom normalnom čovjeku jasno: “ljevičari” su najobičniji teški perverznjaci: pederi, pedofili, mamojebci. I, dokažite suprotno, vi kretenoidni izdanci, ako možete.

Za vjernike se ne sićan, ali nadam se da su se sami izborili za svoja prava.

Nebi se čudija da Šljaker ostane netaknut, jer sam odavno uočija da se ne postupa jesnako prema svakome, tj. da ima ipak jednakijih!

Isti slučaj.
Podforum Birtija.
Isto smo morali izboriti za svoja prava bez otvaranja nove teme u kojoj se poziva na baniranje nekog.

Koliko vidim, bacio je rukavicu u lice i pozvao da dokažete suprotno.

“ljevičari” su najobičniji teški perverznjaci: pederi, pedofili, mamojebci ==> teške uvride! Čak i materijal za Sud!

Sprječava li netko tebe da poduzmeš nešto po tom pitanju?

Ja tražim da se bananira Gigolo.
Radi širenja mržnje, propagiranja komunizma, utjecanja na mlade ljude. Mislim i da su sve to kaznena djela.

Otkako sam na ovom forumu Gigolo vrijeđa političare koji mu ne odgovaraju a sad kad je netko uvrijedio političare koji mu odgovoaraju onda traži ban za tog člana.
Što se mene tiće za uvrede političarima bi djelio reputacije a ne ban, vrijeđanje članova foruma je druga stvar, to se nebi trebalo tolerirati.

Socijalna demokratija i socijalna pravda su divne ideologije i istinske vrijednosti ali komunizam treba ustavom zabraniti kao i svako promicanje istog. Tito je bio obični diktator koji je ubio vise ljudi nego mnogo Afrički lideri koje smatramo životinjama.

Kakva je to uopće riječ bananiranje? A Gigolo bi se trebao preseliti na forum.hr jer jedine teme u kojima sudjeluje ovdje su političke.

Tito, staljin, hitler i ostali i love you Giglovo :wink: hah

Mene je iznenadio Šljakerov vokabular… Na stranu što je zagriženi desničar, ali je za pretpostavit onda da svi desničari imaju isti vokabular (ako ne i prošireniji), kao i govor mržnje prema drugima…
Previše se našao uvrijeđen, naravno da se slažem da je ovo jako ozbiljno, ali na taj način pristupiti ozbiljnoj temi, je krajnje neozbiljno.
Pušku, pa u Sabor?

Do sad sam ga smatrao ozbiljnim, ali ovo je vrijeđanje svih onih koji nisu istomišljenici s tobom, na primitivnom nivou. U takve rasprave, s takvim ljudima, ne treba ulaziti…

[quote=“susjed”]Mene je iznenadio Šljakerov vokabular… Na stranu što je zagriženi desničar, ali je za pretpostavit onda da svi desničari imaju isti vokabular (ako ne i prošireniji), kao i govor mržnje prema drugima…
Previše se našao uvrijeđen, naravno da se slažem da je ovo jako ozbiljno, ali na taj način pristupiti ozbiljnoj temi, je krajnje neozbiljno.
Pušku, pa u Sabor?

Do sad sam ga smatrao ozbiljnim, ali ovo je vrijeđanje svih onih koji nisu istomišljenici s tobom, na primitivnom nivou. U takve rasprave, s takvim ljudima, ne treba ulaziti…[/quote]

točno to.
zato smatram da na ovome forumu nisu potrebne te teme na tu tematiku jer očigledno određeni članovi nemaju granicu
i čim ne razmišljaš kao dotični odmah se nađeš na meti …

Pa pobogu da li ste uopće shvatili poveznicu i zašto sam upravo tako napisao?

Novac i nezainteresiranost.

Shvatio sam i to dobro, ali tako se ni oni ne izražavaju, s tim se komentiranje ozbiljne teme spušta na primitivni nivo, pa i kvalitetna rasprava pada u vodu…

Ako si nezainteresiran ne laprdaj bezveze. Ovaj forum je specijaliziran za određenu tematiku, a birtija postoji upravo da bi se malo opuštenije moglo raspravljati.

Tko si uzima previše k srcu određene teme bolje neka ih preskoči. As simple as that.

Ovakve provokacije i bilo koji drugi načini podizanja tenzija su besmisleni.

[quote=“Junior”]Ako si nezainteresiran ne laprdaj bezveze. Ovaj forum je specijaliziran za određenu tematiku, a birtija postoji upravo da bi se malo opuštenije moglo raspravljati.

Tko si uzima previše k srcu određene teme bolje neka ih preskoči. As simple as that.

Ovakve provokacije i bilo koji drugi načini podizanja tenzija su besmisleni.[/quote]

Svaka čast! …ali smatram da Gigola ne treba uzimati za ozbiljno. On još nije shvatio jel je komunist, anarhist, katolik, pravoslavac ili jehovin svjedok. Mlad je, još će se formirati kao osoba :slight_smile:


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Webmaster.Ninja