Banggood affiliate

Da li neko radi na Banggood affiliate platformi?
Gledao sam i minimalna isplata je 20 dolara na paypal,sto je veoma primamljivo.

Radio neko vrijeme dok sam imao sajt o kineskim mobovima i sve je bilo super sto se tiče idplate i svega. Nije bilo nikakvih problema. Doduše ja sam sve svoje affiliate bodove iskoristio u zamjenu za mobitele i slično.

Ja ti doduše imam to ali na Gearbestu al sve je to isti vrag, do prije par mjeseci bilo je ok, $300-500 mjesečno. Nakon što su napravili update i redizajn korisničkog sučelja u Asssociate programu od tada evo već tri mjeseca nemogu navući na $100 iako posjete i klikova ima, “navodno” se ništa ne prodaje… U svakom slučaju sumnjivo, a o istom sam problemu samo na Banggood-u čitao prije par mjeseci po forumima… Mnogi su baš na Banggood-u nakon nekoliko godina uspješne suradnje odustali baš zbog “tajanstvenog” pada prodaje… Nekako sam dojma da nam ne prikazuju sve transakcije… :thinking:

To se meni desava na Aliexpresu
Nema prodaje a klikova bezbroj.
Prevaranti

Blockchain ce rjesiti ove probleme✌️

1 Like

Nista ne moze resiti kada se uprogramira u affiliate da tebi pokazu 50 % prodaje…svi to rade…jednistavno pojedinac protiv velikih igraca nema nikakve sanse…a to rade svi da ne nabrajam oglasivacki sajtovi.
,dating sajtovi,web cam sajtovi,shop sajtovi…dakle svi prikazu tvoju zaradu koliko oni hoce…mozes da se igras po njihovim pravilima ili ne…

1 Like

Naravno, zato i treba iskljucivo raditi ecom. A za aff marketing BH do kraja! :wink: