Banggood affiliate

Da li neko radi na Banggood affiliate platformi?
Gledao sam i minimalna isplata je 20 dolara na paypal,sto je veoma primamljivo.

Radio neko vrijeme dok sam imao sajt o kineskim mobovima i sve je bilo super sto se tiče idplate i svega. Nije bilo nikakvih problema. DoduŔe ja sam sve svoje affiliate bodove iskoristio u zamjenu za mobitele i slično.

Ja ti doduÅ”e imam to ali na Gearbestu al sve je to isti vrag, do prije par mjeseci bilo je ok, $300-500 mjesečno. Nakon Å”to su napravili update i redizajn korisničkog sučelja u Asssociate programu od tada evo već tri mjeseca nemogu navući na $100 iako posjete i klikova ima, ā€œnavodnoā€ se niÅ”ta ne prodajeā€¦ U svakom slučaju sumnjivo, a o istom sam problemu samo na Banggood-u čitao prije par mjeseci po forumimaā€¦ Mnogi su baÅ” na Banggood-u nakon nekoliko godina uspjeÅ”ne suradnje odustali baÅ” zbog ā€œtajanstvenogā€ pada prodajeā€¦ Nekako sam dojma da nam ne prikazuju sve transakcijeā€¦ :thinking:

To se meni desava na Aliexpresu
Nema prodaje a klikova bezbroj.
Prevaranti

Blockchain ce rjesiti ove problemeāœŒļø

1 Like

Nista ne moze resiti kada se uprogramira u affiliate da tebi pokazu 50 % prodajeā€¦svi to radeā€¦jednistavno pojedinac protiv velikih igraca nema nikakve sanseā€¦a to rade svi da ne nabrajam oglasivacki sajtovi.
,dating sajtovi,web cam sajtovi,shop sajtoviā€¦dakle svi prikazu tvoju zaradu koliko oni hoceā€¦mozes da se igras po njihovim pravilima ili neā€¦

1 Like

Naravno, zato i treba iskljucivo raditi ecom. A za aff marketing BH do kraja! :wink:


Copyright Ā© 2020 WM Forum - About |Ā Contact - Sponsored by: Mydataknox & Webmaster.Ninja