Baniran račun na facebooku?

Što onda? Kako reaktivirat? Dal će dozvolit reaktivaciju?

budi zahvalan facebook sto je to ucinio… Mozda su ti cak i pomogli sa time :smiley:

Zbog čega je banovan?? Ja sam uspio svoj vratiti još prije jedno godinu dana…

nema razloga, jednostavno baniran.

Ne može biti bez razloga, ili si imao neke slike sumnjivog sadržaja ili si pravio stranice koje fb ne podržava…

Mene jucer baniralo sa tweetera odmah po registraciji - jer navodno imam drugi account. Taj drugi sam otvorio za drugu osobu i nisam bio na njemu bar mjesec dana, a u međuvremenu brisao sve postavke browsera tako da me ne bi smjeli skuziti osim po IP-u iste grupacije sto je maximalno nepouzdano i glupo.

Sa Tweetera? Ako misliš na Twitter onda sigurno nisi dobio ban radi toga, jer Twitter uopće ne brani svojim korisnicima posjedovanje više korisničkih računa, baš kao ni Facebook.

Vjerojatno je sadržaj koji ste objavljivali protiv pravila te društvene mreže, ali može biti još ponešto. Međutim otvaranje više računa nije protiv pravila na tim dvjema mrežama.

[quote=“toniperic”]Sa Tweetera? Ako misliš na Twitter onda sigurno nisi dobio ban radi toga, jer Twitter uopće ne brani svojim korisnicima posjedovanje više korisničkih računa, baš kao ni Facebook.

Vjerojatno je sadržaj koji ste objavljivali protiv pravila te društvene mreže, ali može biti još ponešto. Međutim otvaranje više računa nije protiv pravila na tim dvjema mrežama.[/quote]

da, baniralo me sa tvitera odmah po dovršenju registracije, tek sam se ulogirati stigao i account suspended kao i svi povezani accounti (jedan još sam davno imao i koliko vidim nije suspended). Dobio sam i odgovor od čovjeka (relativno su brzi) da napišem koji su sve moji accounti i koja im je namjena pa će razmislt…

Jesi im bio dao svoj broj mobitela za taj facebook račun? Čula sam da banaju račune ako im ne žele dati broj mobitela…
I zar se stvarno na facebooku po pravilima može imati više od jedne osobne stranice? Bilo bi mi logično da ne može već jedna osobna a onda se može napraviti još kakva vezana uz tu. Zar nije tako?

Nikada nisam koristio Twitter, ali sam ga bio “kretao” koristiti jedno 3-4 puta, i naravno kako već to ide svaki puta sam zaboravljao mailove i lozinke (jer se radi o godinama gapova između). I nikada me nisu banali.

Isto tako i za Facebook, mislim da tek od četvrtog pokušaja sam ga krenuo aktivno koristiti. Prije toga su prethodila 3 bezvezna korisnička računa koja i dan danas stoje.

Ma razumljivo mi je to, ali to ne znači da nije mimo njihovih pravila. Jer, pretpostavljam, ako se pokušaš registrirati na više profila s istim imenom, prezimenom, datumom rođenja i brojem mobitela da će nastati problem?

Možda nisam to naglasio u postu iznad, ali upravo to sam i radio i sve funkcionira i dan danas (osim broja mobitela) jer ne možeš povezati jedan broj sa više korisničkih računa. Mada slažem se, ovo uopće ne znači da je mimo njihovih pravila već sam možda samo jedan od milijuna korisnika kojem nije korisnički račun baniran iz tog razloga.

Meni isto tako su mi onemogucili fejzbuk profilot .Jer mogu da vratim profil da ga ponovo koristim ?