Nesto ni ja ne verujem u to sto je okacio [mario_gacic]
Neka postavi broj pregleda i sve ce biti jasno.
1-2-3 M pregleda mjesecno, RPM od 1-2
Koliko videa imas na kanalu?
186 ![]()
Jasno je valjda svima da znam da 50$ nije puno ali takodje je isto jasno svima da mi je web biznis hobi.
Ali treba gledati ovako 50$ je vise od 20$.
Stavio sam vec link za kanal u nekom od predhodnih postova ako nekoga zanima sadrzaj.
Ma samo guraj, pa i da je dolar, ako si ti zadovoljan ![]()
Znate li možda ima li razlike u zaradi između klipova od tipa 30 sekundi i 2 minuta?
Ako ti je klip duzi, veca je veravatnoca da ceti se prikazati vise reklama a samim tim ti je i veca zarada.
Da, ali to važi samo za klipove preko 8 minuta ili ima razlike i kod kraćih?
Duzi klipovi, moze stati vise reklama u njega. Ako mozes da ti klipovi budu preko 10 minuta, to bi bilo odlicno.
Da li YT isplaćuje zaradu (za prošli mesec) kada stopira monetizaciju?
Kao i Web Adsense od 1.4-30.4 što si zaradio minimalno 70e isplatit će 23.5 ![]()
Ukoliko nisi zaradio 70e ta trenutna zarada se prenosi u idući mjesec i kada skupiš 70e isplatiti će idući mjesec 23eg.
Da da, jasno mi je to, možda nisam lepo postavio pitanje… Danas su mi ugasili monetizaciju, pa me zanima hoće li mi isplatiti ono što je zarađeno u prošlom mesecu? Pošto prebacuju oko 11og na adsense, da li će stići to sada zbog gašenja monetizacije? ![]()
Nisam imao susreta sa yt ali na web nikad neće isplatiti banovan račun.
Jasno… Za web gase sam adsense, a ovo je malo drugačije… Hvala u svakom slučaju
Nadam se da će proći ovo za prošli mesec, da ne bude uzalud trud… ![]()
Ako si radio na nedozvoljen nacin nadam se da ti nece isplatit. ![]()
I ja se nadam da mu nece isplatit ![]()
Hvala na podršci ![]()
TTS korišćen, ne vidim da je to loše, no dobro, da ne zatrpavamo temu bespotrebno. ![]()
koji tts ak nije tajna?
Google TTS, izgleda nije bio najbolji izbor
moze pojasnjenje, sta je TTS? hvala unapred,