Bavi li se itko Youtube-om ovdje?

Nesto ni ja ne verujem u to sto je okacio [mario_gacic]
Neka postavi broj pregleda i sve ce biti jasno.

1-2-3 M pregleda mjesecno, RPM od 1-2

Koliko videa imas na kanalu?

186 :slight_smile:

Jasno je valjda svima da znam da 50$ nije puno ali takodje je isto jasno svima da mi je web biznis hobi.

Ali treba gledati ovako 50$ je vise od 20$.

Stavio sam vec link za kanal u nekom od predhodnih postova ako nekoga zanima sadrzaj.

1 Like

Ma samo guraj, pa i da je dolar, ako si ti zadovoljan :slight_smile:

Znate li možda ima li razlike u zaradi između klipova od tipa 30 sekundi i 2 minuta?

Ako ti je klip duzi, veca je veravatnoca da ceti se prikazati vise reklama a samim tim ti je i veca zarada.

2 Likeova

Da, ali to važi samo za klipove preko 8 minuta ili ima razlike i kod kraćih?

Duzi klipovi, moze stati vise reklama u njega. Ako mozes da ti klipovi budu preko 10 minuta, to bi bilo odlicno.

Da li YT isplaćuje zaradu (za prošli mesec) kada stopira monetizaciju?

Kao i Web Adsense od 1.4-30.4 što si zaradio minimalno 70e isplatit će 23.5 :cookie:

Ukoliko nisi zaradio 70e ta trenutna zarada se prenosi u idući mjesec i kada skupiš 70e isplatiti će idući mjesec 23eg.

1 Like

Da da, jasno mi je to, možda nisam lepo postavio pitanje… Danas su mi ugasili monetizaciju, pa me zanima hoće li mi isplatiti ono što je zarađeno u prošlom mesecu? Pošto prebacuju oko 11og na adsense, da li će stići to sada zbog gašenja monetizacije? :smiley:

Nisam imao susreta sa yt ali na web nikad neće isplatiti banovan račun.

1 Like

Jasno… Za web gase sam adsense, a ovo je malo drugačije… Hvala u svakom slučaju
Nadam se da će proći ovo za prošli mesec, da ne bude uzalud trud… :smiley:

Ako si radio na nedozvoljen nacin nadam se da ti nece isplatit. :blush:

I ja se nadam da mu nece isplatit :wink:

Hvala na podršci :joy:
TTS korišćen, ne vidim da je to loše, no dobro, da ne zatrpavamo temu bespotrebno. :peace_symbol:

koji tts ak nije tajna?

Google TTS, izgleda nije bio najbolji izbor

moze pojasnjenje, sta je TTS? hvala unapred,