Bavi li se itko Youtube-om ovdje?

Kkao kaze onaj jedan klip.Boze Petra :grinning: pa ako se oni ne drze svog pravila pa sto se mi trudimo da ga postujemo. :smile: Zato sam i napisao na onoj mojoj prvoj temi da kompanije treba izigrati jer oni i nas zele da izigraju.
Ljudi kupuju subse jer im je lakse nego da cekaju godinama da naguraju 1000k.
Nije samopromocija nego kazem zasto se mora igrati na njihov nacin.

1 Like

Nema to veze krsenje pravila itd bitno da se pare vrte sto se tice googla osim ako nije nesto bas pretjerano

Robotski glas je bas “preterano krsenje pravila” pa su bruka kanala pogasili.Dok spominjanje eksplicitnih scena,psovanje,maltretiranje,vredjanje… to nije nista…

1 Like

@anja1, gdje su videi sa ronjenja? Jesi napravio kanal?
Vidim da se dosta novih clanova ukljucilo u diskusiju. Zarada na internetu nije sprint nego maraton. Imajte ovo na umu.
YT nije sto je nekad bio. Pravite samo vlastiti sadrzaj, nista robotski glasovi, slide show i to. Mislim, mozete vi to praviti ali tesko da cete monetizovati.
To sto neko snima na Balkanu, ne znaci da mu publika mora biti na Balkanu. Najbolji primjeri su Almazan Kitchen i Home Science ili Doctor D.S.

Eno ih na sd karticama :slight_smile: Nisam

1 Like

Tako je bobo nema vajde od brzog casha to je biznis koji se gradi povremeno i jednom kad upadnes u taj biznis kad si izgradis brand onda si napravio posao

@c3po, jesi li jos u YT biznisu? Kako ide?

1 Like

Evo jedan odlican, a free youtube video backlink generator moze dosta da pomogne novim kanalima da brzo dodju do pratioca i pregleda. Imate tu jos nekih besplatnih alata za YT pa istrazite. Uglavnom, ovaj agregator ce ugraditi linkove od vaseg videa na stotinak video sajtova koji to dozvoljavaju.

Link od agregatora: https://nimtools.com/youtube-backlinks-generator

1 Like

I onda dobijes ban od YT jer je poseta putem generatora,a ne organska.

Hahaha kad bi se zezali, razmisli malo sta si reko.

Jesi isprobao? Zadovoljan?

Druze, ja ne radim YT, ali sam probao na drugim videima i znam da funkcionise. Zanemarite ovo sto neki pisu da ce te biti banovani od YT i slicno, to nema veze sa zivotom. Ovo samo dodaje embed vaseg videa na druge video sajtove koji to dozvoljavaju i tako dobijate backlinkove i naravno vise pregleda i vise pratioca. Slobodno provuci sve video klipove koje imas

I kada bi to bilo tako kao sto ti kazes, neko bi mogao vrlo lako da unisti konkurenciju za par sati, ali naravno da nije tako. Svaki youtuber deli svoje klipovi i po sajtovima i na drustvenim mrezama i na raznim drugim platformama i nisam primetio da nekoga banovase. Ovo je white SEO tehnika i potpuno je dozvoljena za koriscenje.

Daj boze da je tako.
Neka se javi neko sa foruma ko je isprobao ovu tehniku.
Ako jeste,kakvi su rezultati?

Video embedovan na drugu video platformu-sajt, sta tacno po tebi, tu nije dozvoljeno i protiv pravila YT. Rezultati ne mogu ne mogu da budu trenutni, mora malo da se saceka da YT i google obave svoje.

Sve i da je tačno, takvo forsiranje embeda neće imati pozitivnog efekta zato jer YouTube ima druge metode analize za koje ti ne znaš, kad kažeš da "ne radiš YT ".

1 Like

Mr Beast gledam neki dan na twitteru objavio da je napravio 10.000 -tu njegovu (poznatu) dobrotvornu akciju od kad je na youtube

@simeon na kraju šta si zaključio za glasove Alfanum može za yt ili ne?
mogu i ostali dati komentar…

nisam ni probo, nemam vremena ni da prdnem, ako budem radio, platicu nekog studenta da radi naraciju

1 Like