Oglašavajte se kod nas!
BEKLINKOVI, SPONZORIRANI ČLANCI, BANERI
Dvojezični Portal, hrvatski i engleski!
Dva oglasa po cijeni jednog!
Kontaktirajte nas: [email protected]
WhatsApp / Viber / IMO / Mobitel: +387 60 356 6996
Oglašavajte se kod nas!
BEKLINKOVI, SPONZORIRANI ČLANCI, BANERI
Dvojezični Portal, hrvatski i engleski!
Dva oglasa po cijeni jednog!
Kontaktirajte nas: [email protected]
WhatsApp / Viber / IMO / Mobitel: +387 60 356 6996
Zar je riječ Poslijednje standard u bosanskom jeziku !??
Nisi to trebao, sad je još gore :'D
Potrudi se malo vise oko design, ovo kako izgleda nebi ni 20centa dao. Rastegnuti blokovi i vijesti. Struktura sajta je da sjednes i places.
Bolje ti je i to sjedi i slusaj, nego onakav ruglo od sajta da napravis i onda trazis marketing, neces se najesti hljeba od toga. Prijateljski savjet, pa ti shvati kako hoces. Sviraj dalje…
Hvala, sređeno
Stavio sam transparent logo - odavno sam trebao!
"Skupi" taj sajt na većim rezolucijama ekrana (u desktop verzijama) izgleda očajno široko.Ja kao posetilac otišao bih odmah s njega. Pokušaj da vidiš svoj sajt na nekim responsive chek online tools kako izgleda i samo će ti se kazati P.S ovo ti je dobronamerna kritika
Hvala @Goci
Da li je ovako bolje, suzio sam?
Sad liči na sajt …Tema bi se sad mogla zvat
i kako unaprediti sajt
-Također blokiraj zoom na sajtu.
-Latest na bosanskoj verziji ?
-U single poštu kad otvoriš menu gubi ti se Home Button.
-Dupli kontent na homepage ako se može reći, jedna te ista vijest u 5 kategorija.
Ja veci footer nisam video bolan. Plus u tom footeru su mi se pojavile 5 reklame od Googla? Wtfk. Popravi footer, pogledaj konkurenciju sta drzi tu. Dobro-nameran savet kolega.
Vidis kako mangupiranje i misao o bogastvu preko noci ne pali. Nego da se sjedne i zagrije stolica i poslusaju savjeti. U ovome poslu je to jako vazno, ako si vec odlucio da se s time bavis, ako bas mislis kvalitetan sajt imati osim (copy/paste) ili instaliraj temu,pluginove, slike ne optimizirane, uzasno tese za ucitavanje i nabacaj reklama ogromni, neces druze daleko dogurat. Ima takvi balkan news portala gomilama, koji poslje kraceg preioda nestanu i zaborave se.
Evo pogledaj ovaj test :
Load time ti je 4.54 s stoi je vise nego normalno za wp sajt. Imas na ovome forumu gomilu strucni tema za wp page speed i optimizaciju slika pa procitaj i primjeni. Sretno
pa razlika je u rečima “vijesti” i “Balkan” (malo se šalim)
Dragi moji prijatelji. Hvala vam na dobronamernim savetima. Obzirom da mi je posao na Portalu pod “C” - kad dođe na red
This topic was automatically closed 365 days after the last reply. New replies are no longer allowed.