Besplatna Aircash Mastercard

Ukoliko nekom treba moze je besplatno dobiti preko linka:

Mislim da ponuda jos vazi, ja sam danas poslao zahtev

Sad se sjetio kad sam kupio dvije :sneezing_face::sneezing_face::sneezing_face::sneezing_face: ito na crnom tržištu :rofl:

Za neupucene - u cemu je fora s ovom karticom, koji su benefiti za vas, po cemu se razlikuje od obicne kartice vezane za bankovni racun?

Mogu li se preko te kartice plaćati reklame na fejsu?

Ja narucila, instaliram aplikaciju i vidim da ne mogu potvrdit račun jer BiH nije na listi zemalja, i pošaljem email da ne šalju karticu :rofl: Bosno moja

Ja sam iz BIH pa koristim Air Cash samo sto postoje ogranicenja ne mozes vise od 200-300 EURA mjesecno uplacivati ali uvode sad u BIH na listu pa ce uskoro biti i BIH kao i ostale zemlje

1 Like

Jedna od boljih aplikacija za sitna placanja , sa broja na broj telefona

Ja ne zaradim 200 eura godisnje :rofl:

2 Likeova

Nisam probao za face, al na google ads ne moze. Ne prima pretplatne kartice pa je vjerojatno tako i kod face.

1 Like

Zar nije došao u BiH, skoro su sve novine pisale da je došao ili da stiže.

Nema BiH na popisu kad se treba lična karta poslat za verifikaciju računa, HR ima. A kad će bit to ne znam :melting_face:

1 Like

Šta ti je život, nema u BiH, a tvorac i vlasnik AirCasha iz BiH. :grinning:

Dobar je Aircash, imam i Revolut, i Keks, i Crypto… ali najviše koristim Aircash… najjednostavniji je.

1 Like

Meni stoji već 6 mjeseci nikako ni da je otvorim. Baš ću vidjeti dali je mogu koristiti. U BIH sam.

1 Like

Racun se moze napravit iz BiH ali ne i potvrdit, i to mi je bzze, onda svatko moze napravit racun, na primjer, na moje ime, ili bilo koga drugog. Mozds sam trebala unijet dokument pod “HR dokument” :thinking: :rofl:

Kako ne mozes ? Ja sam iz BIH pa sam potvrdio sa Bosanskom licnom kartom Aircash mozes koristiti u citavom svijetu samo sto u zemljama gdje nije uveden imas ogranicenja

Pa nema BiH u listi zemalja gdje se prilaze ss lične. Kako si ti potvrdio, stavio pod hrvatski dokument?

Idu reklame na TV-u “Aircash uskoro u BiH”, prošli mjesec su dobili licencu od agencije za bankarstvo

Direktor u intervjuu kaže proljeće ove godine

1 Like

Kad sam jucer otkazala narudžbu kartice, objasnila sam zašto, da nisam znala da se ne može verifikovavati račun jer sam iz BiH. Čudi me da nisu napisali da će se aktivirat i u BiH ubrzo, nego su samo zahvalili i rekli da, ako slučajno dobijem karticu, da je bacim.

A i mene zanima sta s njom mozete osim kockati? Ne razumjem koja je pogodnost za nekog sa ovog foruma