Besplatna Canva Pro

Evo na brzinu kako do Canva Pro besplatno

otvorite

i kliknite na delete mail dok ne dobijete neki edu mail

odete na edu signup i prijavite se sa tim mejlom
https://www.canva.com/edu-signup

dobićete brojčani kod koji unesete na Canvi

verifikujete mejl (taj temp edu mejl) poslije možete promijeniti mejl u vaš mejl. testirano i isprobano
image

Viđeno na BlackHat Forumu odabrao Đelo Hadžiselimović

7 Likeova

Sve to stoji, ali sta je sa copyrightom? Za 13 dolara mjesecno mislim da se ne treba igrati. Placam si premium i top je stvar (iako mi je i dalje drazi photoshop, nego imam pristup premium fotografijama).

nisam nikad previše koristio…ali reci mi jel ti služi kako premium ?

pa ne moraju se koristit slike koje su zaštićene kopirajtom, ukoliko to nekome predstavlja zakonski ili moralni problem. ima i drugih stvari koje dolaze u pro verziji koje su korisne, npr optimizacija slika, responzitivnost mjenjanje formata i sl stvari. meni je inače dovoljna skroz i fri verzija canve za ono što ja radim, infografike, pinovi, i featured slike, ali eto nije loše imati i pro verziju jer npr u fri verziji se ne dobije slika u optimizovanoj veličini pa se mora dodatno optimizovati, ovako ide brže. no kome koristi i ima para za to neka kupi canva pro i više no podržavam.

Pa meni super služi, pogotovo za neke premium slike. Ima nekih mana kao npr. ako koristiš samo premium sliku (ne kao dizajn) ne smije biti veća od 800x600 na web stranici, ali meni je to više nego dosta jer koristim manje slike u svom sadržaju.

Ispadne jako jeftino jer si neograničen sa premium fotografijama, a stvarno ih ima dosta. Po meni, puno puno isplativije od Adobe stock fotografija i drugih…

A inače, i dalje više volim photoshop, ali ovo mi je nekada brže.

1 Like

https://www.blackhatworld.com/seo/free-invite-on-canva-edu-account-with-all-pro-features-enabled.1465917/page-3

eto ako kome zatreba. osvježava ovu pozivnicu ovaj lik što dijeli. isprobano, radi

A sto se dogodi ako dodje do kakvih autorskih prava? Tj. Problema s njima?

misliš zbog slika? ja ih ne koristim, koristim one male klipart, ikonice i sl, al prave slike tj fotografije ne koristim. prao da ti kažem i pojma nemam kako ide kad neko uzima slike, ne vjerujem da idu od sajta do sajta i provjeravaju ima li neko pro canva licencu. ne mogu ni skontat kako to sa slikama funkcioniše. no meni lično valja canva pro najviše zbog dozvoljavanja mjenjanja veličine, transparentne pozadine, smanjivanje veličine i sl.

1 Like

Ahaam, ma ja slike koristim pa se zato ne volim zezati. ako sta bude, uvijek imam dokaz da sam bio canva pro member u vrijeme dodavanja slike. jedino sto kad direktno uzimam slike ogranicen sam s velicinom, no, ona mi je dovoljna za moje stranice.