Besplatna Canva Pro

Evo na brzinu kako do Canva Pro besplatno

otvorite

i kliknite na delete mail dok ne dobijete neki edu mail

odete na edu signup i prijavite se sa tim mejlom
https://www.canva.com/edu-signup

dobićete brojčani kod koji unesete na Canvi

verifikujete mejl (taj temp edu mejl) poslije možete promijeniti mejl u vaš mejl. testirano i isprobano
image

Viđeno na BlackHat Forumu odabrao Đelo Hadžiselimović

5 Likes

Sve to stoji, ali sta je sa copyrightom? Za 13 dolara mjesecno mislim da se ne treba igrati. Placam si premium i top je stvar (iako mi je i dalje drazi photoshop, nego imam pristup premium fotografijama).

nisam nikad previše koristio…ali reci mi jel ti služi kako premium ?

pa ne moraju se koristit slike koje su zaštićene kopirajtom, ukoliko to nekome predstavlja zakonski ili moralni problem. ima i drugih stvari koje dolaze u pro verziji koje su korisne, npr optimizacija slika, responzitivnost mjenjanje formata i sl stvari. meni je inače dovoljna skroz i fri verzija canve za ono što ja radim, infografike, pinovi, i featured slike, ali eto nije loše imati i pro verziju jer npr u fri verziji se ne dobije slika u optimizovanoj veličini pa se mora dodatno optimizovati, ovako ide brže. no kome koristi i ima para za to neka kupi canva pro i više no podržavam.

Pa meni super služi, pogotovo za neke premium slike. Ima nekih mana kao npr. ako koristiš samo premium sliku (ne kao dizajn) ne smije biti veća od 800x600 na web stranici, ali meni je to više nego dosta jer koristim manje slike u svom sadržaju.

Ispadne jako jeftino jer si neograničen sa premium fotografijama, a stvarno ih ima dosta. Po meni, puno puno isplativije od Adobe stock fotografija i drugih…

A inače, i dalje više volim photoshop, ali ovo mi je nekada brže.

1 Like