Besplatne skripte za koje nije potrebno isticati link na autora

Našao sam dosta stranica sa besplatnim skriptama (javascript, php…) no stvar je u tome ako je želim upotrijebiti na svojoj web stranici, moram staviti link stranice s koje sam je preuzeo (žele da taj link stavim u footer) ili da ne brišem njihov link koji se već nalazi u samom kodu. Ok, stvar je poštena ali stvarno mi smeta da iman nekoliko linkova na stranici koje nemaju veza sa mojim stranicama ili da se nalaze u mom html kodu.
Može li se to nekako izbjeć odnosno ima li stranica gdje namam potrebu izlagat njihove linkove (osim da kupim taj kod - što ne dolazi u obzir…bar zasad)

[color=green]Naslov teme treba biti opisan za sadržaj poruke i radi se tako da PRVO napišeš tekst poruke, a onda iz teksta poruke sažmeš naslov teme. Vodi računa o tome.[/color]

možeš kod napisati sam. Što bi bilo dobro je bi ga možda više cijenio i vjerojatno ti onda ne bi smetalo da se autor potpiše u kodu.

Meni nikada nije smetao potpis/link autora na free skripti koju koristim.
Ako mi je netko dao besplatno ono što je radio tjedan, mjesec ili više dana, mislim da je fer da ostavim njegov potpis/link.


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Webmaster.Ninja