Pošto sam upravo dobio posao u tvrtci koja je upravo ušla na naše tržište i nudi svima besplatni hosting nudim vam svoju pomoć ako negdje zapnete, ili ako slučajno imate kakvo pitanje ili pritužbu, a tko zna možda i ostvarimo koju suradnju svi zajedno.
Dakle osnovne informacije o hosting paketu:
2000MB prostora 100GB prometa
Neograničen broj računa
lojalni TOS
Neograničeno PHP & MySQL
Cpanel
Auto-Installer
WebSiteBuilder
Podrška na hrvatskom
bogati affiliate program
NEMA REKLAMA
Slobodno sve ovo isprobajte na[url=http://www.hostinger.hr]
[/URL]a za sve detalje pitajte odgovorit ću vam ovdje i putem podrške na hostingeru.
Mozes imati unutar te dvije baze koliko hoces podataka (ima ograničenje na vrijeme upita, i količinu upita na sat 50k), tako da su dvije baze sasvim solidne
Na besplatnom možeš kupiti domene na nekom servisu gdje su na akciji i onda napraviti koliko hoces racuna na hostingeru. Ili kupi domene na hostingeru pa imaj jednako toliko racuna
[quote=“aaaaaa21”]Jeli ovo najeftiniji vps koji sam vidio ili se meni cini?
Nebi zelio solit pamet ali zar nije moguce promjeniti samo prefix na bazi pa koristis jednu bazu za par verzija wordpressa ? Uvjeren sam da Joomla ima promjenu prefixa prilikom instalacije.
Sto se tice baza opcenito, nitko ti ne brani da imas 100 besplatnih racuna (dozvoljeno je, jedino ogranicenje je kreiranje jednog racuna u 24 sata), stoga za svaki racun po par baza
[quote=“Artis”]
Sto se tice baza opcenito, nitko ti ne brani da imas 100 besplatnih racuna (dozvoljeno je, jedino ogranicenje je kreiranje jednog racuna u 24 sata), stoga za svaki racun po par baza :)[/quote]
[quote=“kres0”]Za nagrade ne piše dali osoba koju preporučim mora kupiti hosting ili može uzeti besplatni.
Vjerujem da moraju kupiti nešto ???[/quote]
Nagrade možeš osvojiti bez da kupiš bilo koji paket, samo nemoj sam raditi preporuke i lažne račune jer u tom slučaju nema nagrade
Da potrošiš 50k upita u jednom satu treba daleko više posjetitelja od par ja bih se usudio reći oko 5k posjetitelja unutar sat vremena ali opet zavisi koliko upita prema bazi radis i za sto to radis. Ovime se netrebas opterecivati previse.
Danas se registrovao i već debelo pokajao. [color="#FF0000"]Ne bih vam preporučio[/color] da se registrujete pošto ovo radi na principu jednog stranog provajdera - vi ste ustvari reseller i morate imati 30 aktivnih korisnika ukoliko ne želite da vam se račun zatvori. Samim time, što ste stekli 30 aktivnih korisnika, morat ćete se upgradeati na plačeni.
Zašto sam se pokajao? Jer sam već započeo jedan sajt i sada moram tražiti novi hosting, ponovo sve dizati…
[quote=“Milito”]Danas se registrovao i već debelo pokajao. [color="#FF0000"]Ne bih vam preporučio[/color] da se registrujete pošto ovo radi na principu jednog stranog provajdera - vi ste ustvari reseller i morate imati 30 aktivnih korisnika ukoliko ne želite da vam se račun zatvori. Samim time, što ste stekli 30 aktivnih korisnika, morat ćete se upgradeati na plačeni.
Zašto sam se pokajao? Jer sam već započeo jedan sajt i sada moram tražiti novi hosting, ponovo sve dizati…[/quote]
[quote=“Milito”]Danas se registrovao i već debelo pokajao. [color="#FF0000"]Ne bih vam preporučio[/color] da se registrujete pošto ovo radi na principu jednog stranog provajdera - vi ste ustvari reseller i morate imati 30 aktivnih korisnika ukoliko ne želite da vam se račun zatvori. Samim time, što ste stekli 30 aktivnih korisnika, morat ćete se upgradeati na plačeni.
Zašto sam se pokajao? Jer sam već započeo jedan sajt i sada moram tražiti novi hosting, ponovo sve dizati…[/quote]