Besplatni web hosting

Pozdrav svim forumašima :slight_smile:

Pošto sam upravo dobio posao u tvrtci koja je upravo ušla na naše tržište i nudi svima besplatni hosting nudim vam svoju pomoć ako negdje zapnete, ili ako slučajno imate kakvo pitanje ili pritužbu, a tko zna možda i ostvarimo koju suradnju svi zajedno.

Dakle osnovne informacije o hosting paketu:

• 2000MB prostora 100GB prometa
  • Neograničen broj računa
  • lojalni TOS
  • Neograničeno PHP & MySQL
  • Cpanel
  • Auto-Installer
  • WebSiteBuilder
  • Podrška na hrvatskom
  • bogati affiliate program
  • NEMA REKLAMA

Slobodno sve ovo isprobajte na[url=http://www.hostinger.hr]

[/URL]a za sve detalje pitajte odgovorit ću vam ovdje i putem podrške na hostingeru.

Filip

2 MySQL databases

Evo regao se sutra cu portfolio prebaciti na vas pa cemo da vidimo :slight_smile:

Koliko je moguće imati domena po jednom računu (premium, poslovni)?

Jeli ovo najeftiniji vps koji sam vidio ili se meni cini?

cpu:2.4Ghz
ram:1Gb
prostor:20Gb
bandwidth:1000Gb
cijena:56,99 kn/Monthly

[quote=“Milito”]…
2 MySQL databases[/quote]

Mozes imati unutar te dvije baze koliko hoces podataka (ima ograničenje na vrijeme upita, i količinu upita na sat 50k), tako da su dvije baze sasvim solidne :slight_smile:

Na besplatnom možeš kupiti domene na nekom servisu gdje su na akciji i onda napraviti koliko hoces racuna na hostingeru. Ili kupi domene na hostingeru pa imaj jednako toliko racuna :slight_smile:

[quote=“aaaaaa21”]Jeli ovo najeftiniji vps koji sam vidio ili se meni cini?

cpu:2.4Ghz
ram:1Gb
prostor:20Gb
bandwidth:1000Gb
cijena:56,99 kn/Monthly[/quote]

Upravo tako samo 7.54 eura ako placas preko paypala :wink:

@Artis, svaki wordpress traži zasebno jednu mysql database. Zašto na hostinger.com nema HR?

Nije tako, mozes imati neograniceni broj WordPress instalacija na jednoj bazi, samo mijenjaj prefiks.

@Milito sto se tice hostinger.com bude kroz par dana.

Nebi zelio solit pamet ali zar nije moguce promjeniti samo prefix na bazi pa koristis jednu bazu za par verzija wordpressa ? Uvjeren sam da Joomla ima promjenu prefixa prilikom instalacije.

Sto se tice baza opcenito, nitko ti ne brani da imas 100 besplatnih racuna (dozvoljeno je, jedino ogranicenje je kreiranje jednog racuna u 24 sata), stoga za svaki racun po par baza :slight_smile:

[quote=“Artis”]
Sto se tice baza opcenito, nitko ti ne brani da imas 100 besplatnih racuna (dozvoljeno je, jedino ogranicenje je kreiranje jednog racuna u 24 sata), stoga za svaki racun po par baza :)[/quote]

Ovo nisam znao, ok.

Puno Vam hvala! Otvorio sam račun!

Za nagrade ne piše dali osoba koju preporučim mora kupiti hosting ili može uzeti besplatni.
Vjerujem da moraju kupiti nešto ???

Pošto nikada nisam koristio hosting sa takvim ograničenjima, nisam dovoljno upoznat sa time. Otprilike koliko prosječno jedan pageview troši upita?

[quote=“kres0”]Za nagrade ne piše dali osoba koju preporučim mora kupiti hosting ili može uzeti besplatni.
Vjerujem da moraju kupiti nešto ???[/quote]

Nagrade možeš osvojiti bez da kupiš bilo koji paket, samo nemoj sam raditi preporuke i lažne račune jer u tom slučaju nema nagrade :wink:

Da potrošiš 50k upita u jednom satu treba daleko više posjetitelja od par :slight_smile: ja bih se usudio reći oko 5k posjetitelja unutar sat vremena ali opet zavisi koliko upita prema bazi radis i za sto to radis. Ovime se netrebas opterecivati previse.

Danas se registrovao i već debelo pokajao. [color="#FF0000"]Ne bih vam preporučio[/color] da se registrujete pošto ovo radi na principu jednog stranog provajdera - vi ste ustvari reseller i morate imati 30 aktivnih korisnika ukoliko ne želite da vam se račun zatvori. Samim time, što ste stekli 30 aktivnih korisnika, morat ćete se upgradeati na plačeni.

Zašto sam se pokajao? Jer sam već započeo jedan sajt i sada moram tražiti novi hosting, ponovo sve dizati…

[quote=“Milito”]Danas se registrovao i već debelo pokajao. [color="#FF0000"]Ne bih vam preporučio[/color] da se registrujete pošto ovo radi na principu jednog stranog provajdera - vi ste ustvari reseller i morate imati 30 aktivnih korisnika ukoliko ne želite da vam se račun zatvori. Samim time, što ste stekli 30 aktivnih korisnika, morat ćete se upgradeati na plačeni.

Zašto sam se pokajao? Jer sam već započeo jedan sajt i sada moram tražiti novi hosting, ponovo sve dizati…[/quote]

Stvarno zajeb!! Nije pošteno od njih!!

Gdje se to spominje piše da je besplatno.

[quote=“Milito”]Danas se registrovao i već debelo pokajao. [color="#FF0000"]Ne bih vam preporučio[/color] da se registrujete pošto ovo radi na principu jednog stranog provajdera - vi ste ustvari reseller i morate imati 30 aktivnih korisnika ukoliko ne želite da vam se račun zatvori. Samim time, što ste stekli 30 aktivnih korisnika, morat ćete se upgradeati na plačeni.

Zašto sam se pokajao? Jer sam već započeo jedan sajt i sada moram tražiti novi hosting, ponovo sve dizati…[/quote]

Samo da vam potvrdim informaciju, tipkao sam s kolegom na privatnoj pa da nebi bilo da nema informacije.

Dakle besplatni racun je besplatan dok imate 30 posjetitelja mjesecno, i stranica ima vise od jedne index.html stranice

Za 30 posjetitelja mjesečno se može i na vlastitom računalu hostat.

[quote=“Artis”]Samo da vam potvrdim informaciju, tipkao sam s kolegom na privatnoj pa da nebi bilo da nema informacije.

Dakle besplatni racun je besplatan dok imate 30 posjetitelja mjesecno, i stranica ima vise od jedne index.html stranice[/quote]

znaci ja ne mogu da uzmem hosting i da pokrenem novi sajt jer nemamposete na pocetku ?