Besplatni web hosting

Koliko besplatan hosting traje?
Sve dok imas minimalno 30 posjetitelja mjesecno (netrebaju biti unikati)

Znaći otvoriš vlastitu stranicu 30 puta u novim tabovima i to je to?

Nismo se razumjeli putem PM-a. Pošto je njihova firma vlasnik već spomenute hosting stranice koja vam nudi da budete reseller, kada je on spomenuo 30 korisnika (nije rekao odmah posjetitelja) odmah sam pomislio na to.

Ovo je malo zbunjujuće.
Prvo sam skužio da je maksimalno 30 posjetitelja, a sad da je minimalno

On je meni na privatnu rekao minimalno 30 posjetitelja mjesecno, što je razumno jer samim testiranjem u 1 danu otvorit ces stranicu najmanje 30 puta :slight_smile:

Svaki dan jedan posjet i to je to, a ionako svaka 24 sata dobiješ novi IP, jedini problem je Veljaća onda moraš resetirati IP adresu dvaput u dva dana.

Zamisli da idem u Ameriku,negdje gdje nema neta itd moram misliti svaki dan da se logiram, ma daj nema sanse.

Opet ste me zbunili :D. Zar nije riječ o posjetama na sajtu?

Da. 30 posjetitelja (ne unikatnih) mjesecno. Po ovome shvacam da mogu otvoriti stranicu 30 puta u pola minute i miran sam mjesec dana.

Vjerovatno je @Artis htio reći, briše acc-ove koji su se regali, možda napravili nešto statično i ostavili tako - normala da neće biti posjeta, drugim riječima napušten sajt/hosting, i normalno je da će izbrisati to.

Dakle stvar je jako jednostavna :slight_smile:

Napravite sajt i imate ga na hostingu, a na hostingu ce stajat (nece biti obrisan ili nesto trece) sve dok vasa mjesecna posjecenost stranice na padne ispod 30 posjetitelja.

Drugim rijecima ako jos niste razumjeli, nije moguce imati web stranicu bez posjetitelja jer ce nakon 30 dana biti obrisana. Bilo koja stranica koju napravite uvijek ima nesto posjetitelja (jer ste i vi sami jedan od njih) a trebate ih minimalno 30 svakog mjeseca.

Znaci mogu otvoriti sajt u tabu 30 puta i miran sam mjesec dana?

Da naravno

Stavija san stranicu kod njih i već mi je 2 dana offline.

https://www.google.hr/#q=hosting24+scam&safe=off

hosting24=hostinger

evo da kažem svoja iskustva sa free hostingom: koristio sam 000webhost.com i imao dosta problema s njima, spor je server, užas pa kad su ovi WP napadi bude dugo blokiran, pa error establishing database connection svako malo ajme i kuku…pa sam prešao na byethost.com i brži je. Support odgovara odmah na ticket, ali isto imam probema s tim error establishing database connection s njihovim serverima…početnik sam, radim 4 websitea u wordpressu, ali uskoro ću tražit neko kvalitetnije rješenje.
Dakle, za učenje i eksperimentiranje može se uzet byethost.com, ali za ozbiljan website bolje neki plaćeni, da imaju odličnu podršku i brzo otklone probleme što je najbitnije. Već sam par puta reinstalirao jer nisam radio backup, ali još se igram sa temama pa nisam imao puno sadržaja. Inače, tko ima dosta sadržaja obavezno često backup na ovim free hosting jer bez problema nešto zablokira i onda ti kažu reinstaliraj wordpress kao rješenje ili backup restore.
Inače našao sam na hostgatoru neki baby plan koji nudi unlimited prostor i broj siteova na njemu pa me zanima kakva su vaša iskustva sa hostgatorom?

Ja sam koristio ovaj najmanji placeni paket, uglavnom mi trebalo da hostam neke svoje skripte/aplikacije i slicno. Do jučer ok radilo, sada je evo down od sinoć, čak zanimljivo i službeni site - hostinger.hr im je offline.

Volio bih da netko iz hostingera objasni što se događa i hoće li sve uskoro proraditi.

Hostinger je sranje i tocka!

Hostgator mi je super, međutim neznam koji se qurac dogada kad se instalira smf. Kad imas smf nekada forum ode offline bez razloga, a instalirao rucno i preko cpanela i opet isti problem. Guglao sam i ispostavilo se da je hostgator kriv, međutim kad god kontaktiraš hostgator live support oni kažu kako nije do njih.

Molim da me se ne spama svaki dan vise, nikad se nisam kod vas prijavio niti registrirao tako da molim da mi prestanete slati mail poruke, ne necu vam reci koji mi je mail jer se nisam ni prijavio da primam bilo kakve obavijesti.

Naravno prijavio sam vas takoder jer sirite spam svakodnevno.

*** vise lopovsku i prevarantsku dokad ce te vise varat ljude???

Tema je sada zatvorena. Novi odgovori više nisu mogući.