Padne on, bude tu i stresova ali cekam danima da skoci.Uvek kontam da nece mnogo pasti jer uvek se rudari i ljudi kupuju,tj.rudari prodaju…Kada padne na primer 32k$ onda prodam na 34k$ i tako ceo dan vrtim…
Radim i druge poslove pa ne vijam veliku mesecnu zaradu od dnevnog trgovanja.Vazno mi bude da sam u plusu par stotina evra mesecno od BTC, ali bude tu i vise…
Inace ne mozemo mnogo da izgubimo, jer se nikad nisu desili veliki padovi u minuti nego obicno postepeno padaju i rastu u toku dana ali zato pratimo 24/7 pa dignemo novac ako bas krene da pada.sa kao sad na primer sa 41.166 dolara u ovom trenutku kad bi poceo padati na 35k$ onda bi povukao novac da sam ulozio za dnevno trgovanje ili bi sacekao jer zavisi od svetskih vesti…
Ispratite nedelju dana kako se ponasa BTC u bilo koje doba dana i videcete da se mogu predvideti veci padovi i zaraditi i na padovima jer i kada je pad on i tada ima blagi rast…padne na 35k$ pa naraste na 36k$ pa opet padne na 34k$ pa naraste na 37k$…
Uvek postoje i lokalni rudari koji ce prodati za odredjenu cenu po dogovoru.
I tada smo trgovali i tada nije bio pad za kratko vreme nego je postepeno padao satima.
Vazno je kada se ulozi novac pratiti 24/7.