Bitrix24.com lokalizacija na Hrvatski?

Evo krećem direktno:

A) želim vidjet Bitrix24 na hrvatskom. B) nadam se osvjestit nekog tko će u tome vidjet priliku i odradit prijevod i kasnije preprodavati licence C) mogu pomoć odradit prijevod (psd screenshot slike sa prijevodom) D) nemam nikakve veze sa nijednom firmom nit software-om kojeg spominjem - samo kao korisnik to očajno želim vidjet na hr bez da moram odriješti masne pare. Ako je moguć potaknut nekog da zgrabi odličnu priliku i usput zaradi a meni donese prijevod; onda to je super win-win.

  1. Trenutno koristim Bitrix24 cloud CRM free verziju (do 12 ljudi/5gb) na ENG i super mi je, nego ima ljudi sa kojima želim radit preko njega, a nisu dobri sa engleskim - ima takvih u HR priznajmo mnogo. Pogotovo starija generacija - a želio bih to vidjeti na hrvatskom, da se olakša život i starijoj generaciji - te muka oko prihvaćanja i implementacije. Kome se obratiti i dali mislite da postoji mogućnost da netko u tome vidi priliku za re-sell? (php)

  2. Trenutno su jako popularni (i nužni za uštedu vremena i veću produktivnost) CRM sistemi - vidim intrix slovenski se gura 100 na sat i prodaje ko pašteta, sudeći po referencama. Dali imate ideju tko bi od tvrtki bio zainteresiran za prijevod i preprodaju Bitrix24 - kao partner? Vidim da traže partnere svugdje. A super je stvar jer je free do 12 ljudi, a i nakon toga nije neka cifra s obzirom na druge - hrvatske prevedene. Otprilike 1-3 put povoljniji za tim preko 5 ljudi.

  3. Kako bi mogli napraviti translate - lokalizaciju na HR - mora se zatražit partnerstvo na njihovom webu.

Ugodan je za rad jer ima sve ljepo grafički, slično salesforce ali puno intuitivniji i daleko pristupačniji. Masu opcija i još kad bi imao HR jezik to bi bila milina. Jedina kočnica za totalnu i mass scale implementaciju je JEZIK.

Evo o čemu pričam:
http://youtu.be/-ndHZTKvw9U i web: http://www.bitrix24.com/

Any idea? Itko…?