Black Friday 2023 - Šta kupujete? Ko ima dobre popuste?

Oće li se trošit pare narode? Planirate li šta kupovat? Đe će biti dobrijeh popusta? Ima li šta korisno za male pare kao ovaj ohlađivač muda ili šta li je već

ili dukserica za mjenjač

ja ću uzet zimske gume ako đe bude akcija u gradu i taman ih stavit. posljednjih godina sam imao običaj uzimati one fire tablete, budu baš jeftini na amazonu, ali sad svi u kući podmireni tabletima. kaput bi možda neki lijepi uzeo ako naiđem na štogođ da mi se sviđa. hostinga i domena imam dovoljno. nešto mi dunulo televizor veći kupit od ovog 50" što imam, a i ovaj rijetko gledam. vjerovatno ću se iskontrolisat i neću uzet novi tv. realno mi treba kolko i dukserica za mjenjač.

1 Like

Ja bi volio piknut neki televizor (bas sam se tu na forumu raspitivao o tome nedavno) i gledam neki hosting jer bi htio jedan jaci sajt izdvojit na zaseban hosting.

Evo jucer mi je HGSpot poslao ponudu da su krenuli sa Black Friday cijenama, tako da se suzdravam da ne uzmem novi Macbook (trenutno sam na Early 2015).

S tim da treba pazit, jer sam bas usporedjivao MacBookove kod Hgspot i u iStyle. iStyle se hvali da je popust veci, a ustvari je samo stara cijena vislja. A sada na popustu je ista cijena u Hgspotu i iStyleu.

ko nema preporuke za uzet pogotovo po ovoj cijeni (79 dolara)

za šiping ima kupi glubal koji odrade to za 10ak dolara za BiH, za druge države pretpostavljam da ima sličnih servisa

do koliko para okvirno i koja dijagonala? ja gledam od 65" ali i one veće ako izleti nešta pod dobroj cijeni

Nisam nikada naručivao nešto sa Amazona, mislio sam da se ne isplati plaćati dostavu za BiH. Koliko sam skontao, rekao si da je deset dolara za BiH?!

LG OLED65C21 bi mogao biti dobar izbor, al smo zakljucili da bi ipak nesto manji TV. I nisam ga bas nasao na nekoj dobroj akciji.

mx keys tastatura u gigatronu ŠOK CENA 9999.00 rsd., a mx keys mini drzi i dalje cenu, nisam siguran da li ce i nju sniziti.

7 ili 8 dolara je šiping do po kile iz usa u bih preko kupiglobal + imaš i brzu poštu u bosni to naplate 5 dolara dakle 12-13 dolara sve izađe. ako si iz sarajeva možeš lično preuzet paket pa ne moraš plaćati tih dodatnih po dolara.

inače ja sam preko njih naručivao samo tablete pa nije neka kilaža pa je šiping taj najjeftiniji 7-8 dolara (bio je sedam valjda su digli na osam, nisam siguran)

Hvala na info. Nisam znao

Za koliko vremenski dostave to brzom?

Ja baš gledam i pratim laptope. Uzeo bi nešto dobro ako se nađe, budžet 1k eura, vjerojatno bi išao i više, ako je dobra prilika. No, kod nas tu BF akcije sve osim akcija. Prevara za prevarom. Dizanje cijena i onda kao akcija po regularnoj cijeni. Ako je neko naišao na nešto jako dobro, slobodno neka baci link.

Osim toga, uzeo bi i neki bolji miš, ovaj me počeo živcirat. Možda i tablet. Ali i opremu za snimanje (lavalier BT mikrofon, neku kameru, itd.). Puno želja, budžet je spreman, ali mi je mrsko pretraživati hrpu toga, a nemam pojma šta je dobro šta nije. Šta je dobro je i skupo i nije na nekoj akciji.

Ali, pratit će se idući vikend to, sigurno nešto i kupiti, samo je pitanje koliko će me držati volja da sve to pregledavam i istražujem. :smiley:

1 Like

Gledam alat (tipa glodalice, bušilice,…).
Popust za BF je smijurija. Daju popust od 2€. Očito tek toliko da nešto stave.
Također polako odustajem od pretraživanja jer će me izgubljeno vrijeme koštati više od uštede na cijeni.

2 Likeova

Baš to. Frustrijajuće je kada potrošiš nekoliko sati ili dana pregledavanja svega i svačega, na kraju završiš na kupnji neke gluposti koja ti zapravo ni ne treba gdje si uštedio neku siću, i to možda si uštedio. Ili još češće završiš kupnjom - ničega. Zbog tih BF akcija bi baš stavio da se mora imati najniža cijena u zadnjih mjesec dana, 3 mjeseca i 6 mjeseci za svaki proizvod, pa bi onda došli do toga da se jasno vidi tko manipulira tim akcijama. Razbacuju se postocima popusta, a zapravo nisu spustili ništa ili je cijena spuštena tek neznatno.

Mislim da je jedino Links imao pravu BF akciju kod nas prije par godina, određen broj artikala su stavili na akciju s dobrim popustima. Ali i to je kod nas završilo dosta neslavno, jer su navodno većiinu toga kupili prodavači, koji su si rezervirali sve što su htjeli, a ljudi koji su kampirali pred dućanima su otišli praznih ruku jer su zalihe bile limitirane.

Vani priznanje dajem NameCheapu da uvijek imaju dobre akcije. Također, ograničene količine svakih sat vremena, ali se kod njih nešto dobro i moglo uloviti (domene, hosting). Najbrži prst fora, ali su stvarno davali akcije. E sad, što su vjerojatno pretrpavali servere je druga priča (možda i nisu, meni su ok radile stranice), ali s domenama se moglo nekaj ušparat na registraciji i produženju. Mislim da će i ove godine imati takve akcije.

kad stigne u sarajevo dođe za dan dva. imaš na klix forumu teme oko kupiglobal i pesoto pa tamo možeš vidjeti sve. uglavnom imaju letove iz usa svakih 10-15 dana valjda

1 Like

Ako uzmes dva artikla koja narucis u isti centar pretpostavljam da se odvojeno naplacuje?

U potrazi sam za nekim cloud servisom, primarna uloga bi bila da uploadam gore fajlove koji bi bili dostupni klijentima za download.

Jel naletio netko na neki dobar popust za neki takav servis i ima li netko uopće prijedlog za neki takav servis?

na flikoveru ima neki mali popust

1 Like

Tu ima lijepi pregled raznih dodataka za WordPress sa Black Friday popustima ako nekome treba:

2 Likeova

Dva VPN-a s velikim popustom trenutno:

AtlasVPN do 70%
Link: Get the deal today – Atlas VPN

NordVPN do 70%
Link: The best online VPN service for speed | NordVPN

1 Like

haha kako je ovo kul, steta sto nemam mjenjac :frowning:

Mrzim ovaj BF, postavlja mi deadlines. Mrzim deadlines…

Moze li mi molim vas neko reci za hosting kako bezbolno da rijesim dilemu:

Namecheap:

Inmotion:

Istice mi upravo ovaj Inmotion Power Plan (proslo 3 godine), i trebam sad platiti $575 za tri godine.
Imam i Namecheap Stellar za neki drugi sajt. Pa se razmisljam da prebacim sve na Namecheap Business.

Zasto je ovaj Namecheap Business ovoliko jeftiniji nego Inmotion? Sta mu fali? U cem je caka?