Black Friday 50% OFF

Samo danas http://www.serverlab.hr/hosting
Lp.

Kakva su iskustva s serverlab-om?

Jel vridi samo za prvu godinu ili i za duže razdoblje?
Postoji li mogućnost plaćanja preko Skrill-a?

@a5k1p mozda se javi koji od korisnika s foruma, necu ih navoditi tu jer bi ih treba pitati prije.

@BoleDesign za prvu godinu. Moze paypal, a zasto ne skrill saljem c/p:

Skrill 2.9% commission and €0.25 transaction,
PayPal’s 3.4% and €0.35 fee
To receive €100, Skrill is €0.60 cheaper

If you plan on spending your funds via your debit card, then Skrill is the cheaper option. But if you withdraw it in cash or send it to your bank account, the extra €1.80 Skrill charges (as opposed to PayPal’s free withdrawals) obliterates any savings.

Skrill uzima 1,8EUR na withdrawal. Na cifru od 170kn koliko kosta najmanji hosting paket to je skoro 10%. Mozes ostaviti novce na skrillu da ti se gomilaju pa odjednom isplatiti, ali tu nastaje onda problem, na sto ces izdati racun. To je idealno za freelancere i ekipu koja ne izdaje racune, nama su sve naruzbe i uplate vezane za racune i svatko dobije racun. Znaci nije opcija za legalno poslovanje jer svatko tko uplati skrillom, mora se napraviti withdrawal kako bi se uplata evidentirala na poslovnom racunu banke, a skrill tu pojede 10%… Tako ja je to neisplativo. Paypal nudi free withdrawal.

1 Like

Hvala. :smile:

Ja sam tamo na novo. Stranica radi brzo…nisu zagušeni…a sad na duže staze hoće li biti stabilni, to treba još vidjeti. :smiley:

I podrška je susretljiva :wink:

1 Like

Od mene sve pohvale. Koristim njihov osobni hosting od marta i nikad sajt nije bio down ( bar ja nisam uspio uhvatiti da ne radi ), a podrska je uvijek brzo odgovarala i pomagala za sve.

Momci definitivno rade profesionalno, preporuka svima :+1:

1 Like

Od mene također preporuka. Kod Serverlaba imam VPS i jako sam zadovoljan. Podrška je brza, efikasna i prilično susretljiva, jedna od najboljih s kojima sam ikad surađivao.

@mate34 hvala :slight_smile: