Za webmajstore Bodulce ali i ostali su dobrodošli:
Ispričavam se za loše odabran hosting. Nova adresa foruma je
http://bodulci.davor-bergam.iz.hr/
Pridružite se i pozovite svih!
A tko ti je rekao to “bodulci”?
Ispravno je “boduli”, dok si u motu i to ispraviš.
Bodulci.com domena je slobodna, btw.
Tako se kaže kod nas. I molin te višene postaj u temama u kojima ja postan. Gadno si mi se zamirija!!
Ti ne razlikuješ capture entry splash page od referal linka pa te molin da više ne postaš u temama u kojima ja postan.
btw. wmforum.co je slobodna
@steelmaiden eto nam sad.
Ponavljam poziv Bodulcima i ljubiteljima otoka
@Davore
Zasto trosis resurse, energiju i novce na nesto sto je u startu propalo?
Ako kazes nisam potrosio nista, onda lazes, jer si potrosio vrijeme, a vrijeme je novac.
Ne lažen nikada. Pošten san i časan čovik. Pročitaj nešto o meni na mojoj stranici:
Bitno je da imaš forum. Nema veze šta ga niko ne posjećuje. Posjetitelji su nebitni.
Tako je! (20 miljardi znakova)
Forum je prominija adresu
Davore imas ovaj forum odje gubis vrijeme sa tim glupostima samo i na te free hostinge od kojih nema srece samo nikako da to ukapiras. Ne treba ti to nista u zivotu jer ti se niko nece registrovat niti to ima buducnost i glupo je odje reklamirat drugi forum.
Ako vec zelis nesto ozbiljnije da pokrenes onda uzmes lijepo VPS i podignes Discourse i furas to, ali forumi su izumrli imas par ovih aktivnih i to je to. Bolje onda otvori neku Fejs grupu prije ces doci do ljudi i korisnika nego ovako.
Ne slusa on nikoga. Godine mu prolaze uludo al ne hebe to njega on je u nekom svom svijetu i fura neki svoj film i nema tome pomoci. Mozemo se povremeno samo nasmijati na sve te njegove gluposti.