Bookiranje i karticno placanje

Trenutno radim na jednom projektu za jedan hostel, i klijent ima zahtjev za integracijom bookinga i samim time i karticnog placanja na internetu. Naime sami booking sam već odradio preko plugina, ali karticno placanje je problem, pošto klijent ne želi koristit servise poput paypala, autorhize.neta i ostalih servisa.

Znači ono što meni treba je da kad odabere sobu, i dodatne usluge, dodje na stranicu upiše podatke s kartice, te mu novce skine s računa i pošalje hostelu. Da li ima kakav plugin ili gateway koji omogućava ovo?

Ako ne želi koristiti slične servise, pretpostavljam da želi dobivati direktno uplate na svoj žiro račun firme. Ako je tako, onda treba vidjeti sa bankom za kartično plaćanje te sa izdavačima kartica (od onih koje će primati) jer svaki ima svoj način upravljanja transakcijama, svoju sigurnosnu politiku i sl.

Ne znam sve točno kako bi to trebalo ići ali znam da treba posebno imati neki ugovor ili sl. sklopljen sa bankom te moguće i sa izdavačima kartica poput VISA, MASTERCARD i sl.

Možda će ti netko moći dati više informacija oko toga.

Javi mi se na PM vezano za to. Imam dosta iskustva u implementaciji RBA, ZABA, PBZ … PayWay, eToMiTreba,Corvus i sl.

Neka mi se netko javi tko ima plug in za etomitreba na wordpress