Problem postoji, i problem se rijesi sa dodatnim checkom, a ne sa funkcijom koja prihvati niz karaktera koji nemaju veze sa zivotom i za koju ti treba cheatsheet da skontas o cemu se radi.
Koja je sira slika ? Prenositi koncepte iz jednog programskog jezika u drugi ? To sto ti govoris o recikliranju jedne stvari u vise jezika, samo govori o tome da nemas pojma o cemu pricas, i o tome da nisi dovoljno dobro zagrizao nijedan jezik.O tome sto pljujes C#, a ne razumijes neke osnovne koncepte istog, necu ni da pricam.
Pod jedan koji dio je netacan u toj izjavi ? null i undefined su falsy vrijednostii u ovom primjeru ce i biti tretirane tako
undefined || 5 // gives 5
null || 5 // gives 5
Ja definitivno ne znam sve, i mozda ne mogu pricati o kompleksnim stvarima, ali vjeruj da ni ti ne mozes
Ti hoces da pises neki standard i gradis nesto, a ne znas da ako promijenis vrijednost inputu sa input.value = 'something' da change event nece biti okinut.To su osnove DOM-a i JS-a.
A napisao si temu i ispljuvao Vue i oznacio to kao neki propust u FW-u, wtf.
O tome da si samo nestao iz teme nakon toga necu ni da pricam, ali bitno je reci meni da nisam kompetentan da pricam o kompleksnijim stvarima ![]()