Borba protiv spam posjeta?

Borbu vodim sa spam posjetima (tipa trafficmonetize.org, free-social-buttons.com,get-free-traffic-now.com, best-seo-offer.com itd). Pokušao sam sa disawov, napravio .htaccess da se prikazuje stranica 403, ali bezobzira, i dalje ih vidim na analyticsu kada gledam pregled u stvarnom vremenu (i dalje se prikazuje po 2-10 "trenutnih posjeta od refferala npr. best-seo-offer.com).
Imate li kakvog iskustva sa borbom protiv tog sr*anja?
Naime, stvaraju mi brdo posjeta sa velikom stopom napuštanja…

Ispravan htaccess i filtriranje iz GA izvješća.
Postoje već neki tutorijali na netu kako filtrirati.

htaccess je ispravan (testirao sa svojom IP adresom kao refferalom). Ono kaj me brine, a nemam odgovor nigdje (vezano uz filtriranje GA izvješća, jer sam pronašao i taj tutorial za izradu filtera), da li stope napuštanja (koje će biti smanjene nakon filtracije prikaza u GA) se također smanjuju i u “gledanju” googla na opće rangiranje stranica (jer jedan od mnogobrojnih faktora je i bounce back stranice)?
Koliko sam shvatio, filtriranje u GA odnosi se samo na prikaz rezultata unutar GA, ali ne i na rezultat (poziciju) na googlu?
Zato mi je kao najočitije rješenje izgledao htaccess, pa da odbijem “posjetu” prije nego je GA uopće zabilježi, ali izgleda da google zabilježi spam posjetu na stranicu bez obzira jel se prikazuje 403 Forbidden ili ne…
Jedino mi još pada na pamet nekako na serveru blokirat posjete sa tih spam internet adresa, al opet si mislim, pa zar to isto ne radi i htaccess?

vecina ovih uopste ni ne dodju na stranicu, vec samo na neki nacin otvore tvoj analytics kod. citao sam o tome na nekim stranim forumima. ne kontam kako, ali to rade… filtriranje GA u mom slucaju radi dobro. pozdrav

Meni nije jasno zašto to rade, u čemu je njihova korist od toga?