Brent Oxley opet u hosting industriji - besplatan hosting na 1 godinu

Pozdrav članovi,

Ne znam koliko ste upoznati sa Brent Oxley-em, ali je on je osnivač Hostgator-a i vodio isti do 2012. dok ga nije prodao EIG. Neki su upoznati sa kvalitetom usluga koji je hostgator do tada imao, neki ne, ali vjerujem da ćete se moći uvjeriti u novom Brentovom hosting poduhvatu: Create.com

S tim u vezi, Create.com nudi besplatan shared/wp hosting/reseller hosting paket na godinu dana, sa punom tehničkom podrškom i premium mrežom.

Provjerite i javite kako vam se čini, ja sam kreirao jedan WP nalog za neki personalni sajt, pa ću vidjeti.

2 Likeova

Ako sam dobro video, Brent ima skoro x5 jace cene nego Hostgator? :smiley:

Vjerovao ili ne, cijene su skoro pa iste kao što je Hostgator NEKAD imao, tako da znaš kada dođe vrijeme za renewal, dovoljno je da iscimaš na tiket i dobiješ popust :smiley:

A za sada prigrli 365 dana besplatnog hostinga.

NOTE: Ograničenje je na jedan paket po korisniku.

Jace cijene i lokacija servera je Dallas, TX. Jedno od najgorih mjesta gdje mozes kolocirat servere, cak i ljudi iz USA mrze tu lokaciju zbog brzine, pinga itd. Sad zamisli Texas > Europa.

12 godina sam na WebHostingTalk forumu, 6 godina se bavim i sam hostingom (za svoje privatne klijente) i prvi put čujem da neko mrzi lokaciju, :thinking: možeš li mi objasniti tvoju izjavu? :slight_smile:

Ukoliko si nekada koristio Hostgator (prije 2012), mislim da bi i sam znao da je upravo iz slične lokacije svaki server bio pokretan i da je potražnja za istim bila velika :slight_smile:

EDIT: I naravno, CDN između dc-a i korisnika i brzina drastično smanjena, za to CDN i postoji :thinking:

1 Like

@hyk dal znaš dozvoljavaju li adult sajtove, ne nađoh na sajtu niđe da piše. piše samo da mora da bude sadržaj po pravilu usa i texasa, biće da dozvoljavaju onda.

@anja1 - otvori live chat i pitaj ih začas, skoro pa su uvijek aktivni, ali siguran sam da dozvoljavaju :slight_smile:

1 Like

I kad nas sakupi dovoljno opet prodaja EIG. Rinse and repeat :grinning:.

1 Like

To je to, dizanje brenda na staroj slavi ne ide. Za ove pare kupis VPS sa directadmin licencom i letis u sred Amsterdama.

@Hellas U suštini mislim da će to biti slučaj, ali ovoga puta neće biti lako dobiti popularnost kao što je imao sa Hostgatorom.

@Amadex sve je dobro dok znaš podesiti VPS :thinking:

ja uzeh onaj najskuplji (kad je beg bio cicija) wordpress biznih hosting koji košta 800+ dolara godišnje za 0. ugasih na pejpalu subskripciju i automatsku naplatu i sad ću ovih dana napravit sajt sa woocommerce pluginom koji ove slabije hostinge zna mašala usporit, pa ću se malo igrat sa velikim brojem proizvoda i pokušajem nekog ne baš unikatnog sajta, da vidim kako će fercerat. taman da vidim kako ferceraju i kolko su brzi ovi wordpress hostinzi koje do sad nisam koristio.

a i red je podić ovu temu iz mrtvih jer je vrlo korisno djeljenje

2 Likeova

ja sam isto uzeo WordPress nalog čisto da testiram kako je i na šta liči, do sada nije bilo problema nikakvih. Ono što je malo različito od drugih managed wordpress hostinga, ovaj se bazira na cPanelu i na gotovim pluginima (ne dev-a custom).

Takođe sam izmajmunisao i reseller hosting paket (da, dva besplatna :smiley:) čisto da provjerim kako radi i sve je u najboljem redu (ima oko 6 naloga) i svi u najboljem redu.