Brisanje postova i tema bez razloga

Zašto brišete postove i teme bez razloga? Imate jako puno korisnika aktivno da možete i brisati? hahaha ako ne dobijem odgovor ide opet tema pa da svi čitaju što radite, zz

Ajde odmah, sad smo zainteresirani o cemu se radi.

Zna onaj tko je brisao… otvorim temu u vezi wp plugina da gost može poslati svoj članak sa slikom i nakon par sati tema izbrisana. Onda sam u jednoj temi rekao kako geek kopira s indexa vijesti, znaći iskopira vijest stavi izvor i onda ovdje jedan lik stavlja link na geek članak, pa stavi ga na index što ću čitati vijesti sa stranice koja kopira tuđe članke isto tako rekao sam da su dosadili sa starim člancima koji su povezani s nethr-om jer sam vidio nekoliko puta vijesti stare i po nekoliko godina.

3 Likeova

A šta ti imaš od svega toga? Jednostavno neko te ne voli i stvar gotova. Može im se! Da si ti platio ovdje da budeš korisnik razumio bih te, ali i ja i ti smo ovdje “0”. Pogotovo kada pišeš nešto tako…

Mani gluposti, idi uči šta, pametnije ti je, nego razglabati na temu ko koga kopira, ko šta radi. Najbolje je gledati svoj posao i šutiti.

1 Like

Nesmijem pitat? Što je ovo pokrajna sjeverne koreje?

Znaš ti dobro zbog čega su ti postovi obrisani. Ako ti se ne sviđa forum, odi negdje drugdje.

Evo ga na ustao iz mrtvih, protector of the dead realm. Iskreno neznam zbog čega, ako brišeš barem napiši zbog čega da ja, a i ovi lajkaju post znamo.

Naslov tvog topica koji je izbrisan, izgledao je ovako nekako: "blabla-title must be at least 15 characters"
A sadrzaj tvoje poruke: “blabla-post must be at least 15 characters”

Ako si prelijen za osmisliti naslov od 15 znakova, nemoj ga niti pisati ili se nemoj čuditi kada takav topic bude obrisan.

Napisao sam kratko i jednostavno, jbga nije 15 znakova pa što sada. Ja znam da ima foruma čiji admini stalno editiraju nazive tema zbog “seo”, ali kada sam još i prije bio pisao u vezi problema s 15 znakova nikoga nije bilo briga. Da imam header error u wordpressu odabrao bi wordpress kategoriju i trebao bi napisati “wordpress header error” što je 22 znaka, a da sam napisao kao što inače ljudi pišu samo “header error” iliti 12 znakova to nebi bilo dovoljno jer naslovu teme treba najmanje 15 znakova. Ma daj pa o čemu mi to pričamo. Umjesto da se makne taj limit da se može normalno napisati naslov teme ti još držiš to, a čudi me kako ti na vbulletinu to nije smetalo.

I molim te, te fore ako ti se ne sviđa idi ća samo govori kakav si ti bez uvrede. Zbog naslova teme se tako ponašati… a još nisi ni objasnio brisanje posta odnosno teme (valjda tvoj autor) kad je lik stavio link na geek članak odnosno indexov članak.

Ako ti lijepo prilikom otvaranja teme piše da naslov mora imati minimum 15 znakova, onda ili napiši tih hebenih 15 znakova ili odustani od pisanja teme, a nemoj se praviti pametan i naslovu dodavati sufiks “-title must be at least 15 characters” . Što ti tu nije jasno?

Najbolje da onda svi otvorimo teme tipa:

“Programiranje-title must be at least 15 characters”
“Sanader-title must be at least 15 characters”
“Fecebook-title must be at least 15 characters”

ili da maknem taj rule pa da teme izgledaju ovako:

"Programiranje-3"
"Sanader-24"
“Facebook-1”

Pravila na forumu su za sve ista, a ako ti se ne sviđaju, nitko te ne sili da pišeš na njemu.