Brisanje WM naloga

Zamolio bih bilo Administratore bilo Moderatore koji imaju mogucnost da izbrisu nalog da mi se jave na Privatnu poruku. Hvala unapred.

Nema te mogucnosti jer ako je ista kreirano i odgovoreno sa tog naloga remeti onda cio forum kad bi bio izbrisan jer bi se izbrisali i ti clanci.

Neka se izbrisu sve moje zapocete teme, tako necemo remetiti nista.

Kako nece evo da se sad izbrise tvoj nalog ostala bi ova tema i samo moj odgovor, tako da remeti itekako da ne pricamo teme na kojima si odgovarao. I onda kad bi se to radilo bilo bi jos mnogo njih koji bi to trazili kad bi im dunulo i na cem bi onda forum licio. Tako da nema od toga nista, samo ne logujes se vise i kreiras novi nalog. Evo i da samo teme koje si kreirao izbrisu sa svim odgovorima se takodje remeti jer ih je google indeksirao itd…

Da mi je znaati koji je razlog za brisanje?

Ako nema u pravilima da se ne brise account, onda nema razloga zasto mu ne obrisati account? Inace, ako zelis to, a nece ti dati, lijepo uzmi 15min i zaspamaj sve zivo :slight_smile: Lakse im je obrisati acc nego brisati hrpu postova.

Svaka .hr domena podlijeze zakonima nase drzave i svaki autor je odgovoran za svoje postove, pa ako je sve u skladu sa zakonom, brisanje profila nebi trebalo biti moguce (ovog se drzi najveci forum na nasem podrucju).

Imaš poruku :wink:

Svaki admin ima opciju brisanja accounta pa to moze i uraditi, a sto se tice toga zakona, on je u vecini zemalja, pa se postavlja pitanje koji qurac onda uopce svaki forum ima tu opciju? Bolje da donesu zakon da mogu normalno odgovoriti u temu nego moram klikati reply, pogotovo ako hocu odgovoriti autoru teme pa moram scroolati gore pun qurac. Sorry na rijecima, ali tako je.

O čemu ti? Pa može pisati ‘deleted account wrote’ ako ništa.

To se sigurno neće dogoditi jer se tako nešto protivi pravilima Foruma. :blush:
Možeš eventualno dobiti ban ako baš inzistiraš, :blush: ali mudrije ti je ništa ne pisati, povući se iz javnog života. To savjetujem. :o:

1 Like

Ja vjerovatno o tome koje je nebo boje. Ne moze da se izbrise, a da ne remeti forum moze da preimenuju i da banuju taj nalog il ga ugase kako god, kako bi to sve ostalo drugacije ne, ali on to ne trazi vec cio nalog da se izbrise sa svim temama i odgovorima. I sta ce to onda da pise? kao i u ovom slucaju da tebi izbrisu nalog kompletan za kojeg su vezane teme i odgovori i u ovoj bi ostalo da sam sebi odgovaram.


https://www.google.hr/search?q=how+to+delete+account+on+discourse+forum&oq=how+to+delete+account+on+discourse+forum&gs_l=serp.3...47241.49767.0.50216.9.9.0.0.0.0.121.903.5j4.9.0…0…1.1.64.serp…0.3.310…30i10k1.aYLpYuWc8IA

Što si mislio reći s ovim Mlukac?
Možda misliš da moderatori ili admin ovog Foruma ne znaju kako izbrisati neki account? :blush:
Ako je bilo upućeno Urošu, samo naprijed, neka slijedi tutorijal, možda mu i uspije. :smile:

A za sve vas ostale koji ste u nedoumici oko ovoga, ili sličnih stvari;

Ja eto, predmnijevam da su mnogi članovi ovog Foruma, a pogotovo oni stariji pročitali i cijeli topic, i da ga poštuju i slijede. :slight_smile: :o: