Brisanje WM naloga


#1

Zamolio bih bilo Administratore bilo Moderatore koji imaju mogucnost da izbrisu nalog da mi se jave na Privatnu poruku. Hvala unapred.


#2

Nema te mogucnosti jer ako je ista kreirano i odgovoreno sa tog naloga remeti onda cio forum kad bi bio izbrisan jer bi se izbrisali i ti clanci.


#3

Neka se izbrisu sve moje zapocete teme, tako necemo remetiti nista.


#4

Kako nece evo da se sad izbrise tvoj nalog ostala bi ova tema i samo moj odgovor, tako da remeti itekako da ne pricamo teme na kojima si odgovarao. I onda kad bi se to radilo bilo bi jos mnogo njih koji bi to trazili kad bi im dunulo i na cem bi onda forum licio. Tako da nema od toga nista, samo ne logujes se vise i kreiras novi nalog. Evo i da samo teme koje si kreirao izbrisu sa svim odgovorima se takodje remeti jer ih je google indeksirao itd…


#5

Da mi je znaati koji je razlog za brisanje?


#6

Ako nema u pravilima da se ne brise account, onda nema razloga zasto mu ne obrisati account? Inace, ako zelis to, a nece ti dati, lijepo uzmi 15min i zaspamaj sve zivo :slight_smile: Lakse im je obrisati acc nego brisati hrpu postova.


#7

Svaka .hr domena podlijeze zakonima nase drzave i svaki autor je odgovoran za svoje postove, pa ako je sve u skladu sa zakonom, brisanje profila nebi trebalo biti moguce (ovog se drzi najveci forum na nasem podrucju).


#8

Imaš poruku :wink:


#9

Svaki admin ima opciju brisanja accounta pa to moze i uraditi, a sto se tice toga zakona, on je u vecini zemalja, pa se postavlja pitanje koji qurac onda uopce svaki forum ima tu opciju? Bolje da donesu zakon da mogu normalno odgovoriti u temu nego moram klikati reply, pogotovo ako hocu odgovoriti autoru teme pa moram scroolati gore pun qurac. Sorry na rijecima, ali tako je.


#10

O čemu ti? Pa može pisati ‘deleted account wrote’ ako ništa.


#11

To se sigurno neće dogoditi jer se tako nešto protivi pravilima Foruma. :blush:
Možeš eventualno dobiti ban ako baš inzistiraš, :blush: ali mudrije ti je ništa ne pisati, povući se iz javnog života. To savjetujem. :o:


#12

Ja vjerovatno o tome koje je nebo boje. Ne moze da se izbrise, a da ne remeti forum moze da preimenuju i da banuju taj nalog il ga ugase kako god, kako bi to sve ostalo drugacije ne, ali on to ne trazi vec cio nalog da se izbrise sa svim temama i odgovorima. I sta ce to onda da pise? kao i u ovom slucaju da tebi izbrisu nalog kompletan za kojeg su vezane teme i odgovori i u ovoj bi ostalo da sam sebi odgovaram.


#13


https://www.google.hr/search?q=how+to+delete+account+on+discourse+forum&oq=how+to+delete+account+on+discourse+forum&gs_l=serp.3...47241.49767.0.50216.9.9.0.0.0.0.121.903.5j4.9.0…0…1.1.64.serp…0.3.310…30i10k1.aYLpYuWc8IA


#14

Što si mislio reći s ovim Mlukac?
Možda misliš da moderatori ili admin ovog Foruma ne znaju kako izbrisati neki account? :blush:
Ako je bilo upućeno Urošu, samo naprijed, neka slijedi tutorijal, možda mu i uspije. :smile:

A za sve vas ostale koji ste u nedoumici oko ovoga, ili sličnih stvari;

Ja eto, predmnijevam da su mnogi članovi ovog Foruma, a pogotovo oni stariji pročitali i cijeli topic, i da ga poštuju i slijede. :slight_smile: :o: