Evo jedno pitanje za vas sve…
Trenutno sam na Iskonu, no BTnet mi je dostupan a ima vrlo povoljne cijene od svega 100kn mjesečno za internet i televiziju (osnovni paket) što je prepovoljno da ih ne bi razmotrio. Da me ne bi krivo shvatili, na Iskonu mi je OK, al ako mogu više no duplo uštedit ne vidim razlog da to ne učinim
Ono što mene zanima je ima li ko od vas iskustva s njima? Često se držim one “kolko para, tolko muzike”, no Iskon mi je isto tako prije 2 godine bio puno jeftiniji od drugih pa imam odličnih iskustva. Čitao sam po internetu no sve što sam našao po forumima je staro po 3-4 i više godina, a od tad se sigurno mnogo toga promjenilo i kod njih, a iskustva su različita.
Završno, koje su mi pravne mogućnosti u slučaju da želim raskinut ugovor? Neko je spominjao neki rok od 7 dana u nekoj od tema koje sam prije ovdje čitao? To mi je kratak period za bilo kakav ozbiljan zaključak, ako potpišem na mjesec dana opet ne valja jer će me to sve skupo koštat, a potpisat na dve godine pa se mučit s njima cijeli taj period mi nikako nije opcija.
Raspišite se
EDIT: Riječ je o BTnetu ( http://www.btnet.hr/ ), ne o Bnetu, čisto da ne bude zabuna…