Stvarno izgleda dobro. Na žalost, nije dostupno kod mene, a upravo sam potpisao s B.netom.
Ono što tražiš je ovdje:
Ali uoči da je nedavno bilo nekih izmjena u Zakonu o potrošačima ako se ne varam. Sumnjam da su nešto mijenjali u tom pogledu, ali ipak – prije nego staviš olovku na papir, to prouči. Uoči da se to odnosi samo na usluge sklopljene na daljinu, dakle kada preko telefona sklopiš ugovor ili preko interneta. Međutim, ja sam vidio da u praksi mogućnost otkazivanja daju i kada sklopiš u poslovnici, valjda je jednostavnije. I isto tako uvijek daju 14 dana (iako zapravo ne moraju ako prvo potpišeš ugovor). Ali uoči da će stvar nvj. ići tako da ćeš prvo potpisati ugovor, a onda će ti kroz 10 dana doći serviser, tako da ćeš imati tek 4 dana za testiranje. Uoči da u zakonu nigdje ne piše da se radi o periodu za testiranje, već je zakon napisan da se omogući jednostavno sklapanje ugovora preko telefona i interneta, a da opet bude spriječeno “pecanje”, tj. da se da prostora da ljudi shvate na što su pristali (tipično ovi akviziteri pecaju starije ljude koji još uvijek misle da imaju posla s dobrom starom Poštom). Obavijest o toj mogućnosti moraš dobiti pismeno, a tipično će to doći u obliku nekakvog istakutog okvira na samom zahtjevu/ugovoru koji potpisuješ.