Business Info Portal - molim misljenje :)

Lijep pozdrav svima,
dakle skoro sam pokrenuo ovaj web site : http://businessinfoportal.com/
Dakle u pitanju je joomla portal cija je tematika : novosti iz svijeta - najvise orijentirano ka poslovnim novostima, iliti business news :).
Odradio sam on site SEO, dodao iJoomla SEO plugin ( njega vec koristim na drugim sajtovima, fin je plugin, iskreno ocekivao sam vise, ali posto nije ogranicen na samo jedan sajt, vec mozete trpati na sve vase sajtove, nije ni toliko skupa investicija, a moze olaksati pracenje ranka ), kupio premium template i doradio malkice design i poceo dodavati novosti.Za sada tu ima jos posla, u planu je forum da se otvori, galerija ( to bi u biti bila sekcija, novosti u slikama, tipa ono no comment news i tako to ), te online radio.Zapoceo sam i malo backlinkovati, promovisati sajt po forumima i preko LinkedIna ( imam 1000 konekcija na linkedinu i u 52 sam grupe pa sirim malo neka svijet vidi :slight_smile: ), a uskoro cu jos koji SEO metod iskoristiti.
E sada, ja jos nisam siguran sta ja zelim od ovog sajta, razmisljam da ga prodam na flippi, ali opet, ovaj sajt bi trebao imati potencijal i kroz neki period bi trebao moci ostvariti fin prihod od adsense-a.
Sta vi mislite uopsteno o sajtu i sta bi ja trebao uciniti sa njim?

Joomla ko joomla :wink:
Ovakvih stranica na temu bussines info u engleskom govornom području ima kaže google: Oko 1.480.000.000 rezultata
Znaš kakav SEO ti treba da bi došao u prvih 20 stranica za taj pojam… ne želim obeshrabrivati, ali cisto sumljam u potencijal i neki prihod od adsense-a. Uglavnom puno srece i uspjeha.

Znam, zato i gledam kako bi mogao dobiti promet na neki drugi nacin, mimo rankiranja na Googleu, za top 10 strana bi mi trebalo minimum godinu dana rada.
Najradje bi ja volio prodati ovaj sajt, jer domena je dobra, sam keyword se nalazi u domeni ( business info portal ), sta mislis koliko bi para mogao dobiti za ovaj sajt?Uzimajuci u obzir da je ide domena, 1 god. hostinga, iJoomla seo plugin koji kosta 150$, i template od 35$?

heh, ako i prodajes, template ne smijes prodavat, to si trebao procitati na gavicku… kad kupis account na gavicku smijes ga koristiti samo za jedan site(taj paket koji ti imas) i ne smijes ga prodavati nikome. Mogao si taj template puno bolje urediti, ima tonu mogucnosti s pluginovima i modulesima koje dobijes na gavicku, a dobijes najbolje po meni sto postoje za joomlu…

Čekaj da se razviješ i uvali ga tada za jedno 20 somova eura. Ispod toga ne idi. :wink:


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Webmaster.Ninja