CallidusPay: Nova fintech tvrtka nudi odlične poslovne mogućnosti

Točno tako! E vidiš, CallidusPay ima ISTI MLM kao i Zepter, samo što se ovdje ne prodaju lonci i poklopci, nego se distribuira/prodaje VISA kartica s uključenim IBAN računom otvoren u švedskoj banci od čega distributori zarađuju od vlastite prodaje. Preciznije rečeno, za svaki otvoreni bankovni račun se ostvaruju provizije, kao i za svaku preporuku franšizne licence.

Istu stvar rade i banke jer kada u banci otvoriš IBAN račun, od njih dobiješ (kupiš!) i VISA karticu, od čega banka zarađuje. CallidusPay je sada omogućio svima da mogu zarađivati od distribucije VISA kartica baš kao i banke što je do sada bilo rezervirano isključivo za banke.

Ovdje se profit ne ostvaruje od regrutiranja novih članova, nego od prodaje proizvoda, a to su VISA kartica + IBAN račun u švedskoj banci. Sve isto radi i Revolut, ali CallidusPay ima bolje poslovne mogućnosti, o tome se radi.

U Callidusu proizvod postoji, nema “članova”, nego postoje korisnici bankovnih računa koji mogu plaćati i primati novce putem svojeg IBAN računa baš kao i u svakoj drugoj banci, a VISA kartica je samo nešto što novi korisnici dobijaju prilikom otvaranja bankovnog računa.

Naravno, neka ljudi procjene sami, neka provjere sve informacije, nemam ništa protiv. To isto vrijedi i za Revolut i druge fintech tvrtke. Primjera radi, Revolut radi s kritovalutama i nedavno su imali problem s isplatom novaca svojim korisnicima, toliko o tome. Ali Revolut nitko ne dovodi u pitanje i njihovim korisnicima je to sve i dalje prihvatljivo.

MLM nije nužno piramidalna shema. Piramida nema ograničenja, a CallidusPay ima ograničenje na 4 razine, to je ogromna razlika. Piramida je zakonom zabranjena, a CallidusPay nikako nije piramida!

Kada smo već kod profesionalne deformacije i “bodenja očiju”, ne kaže se “da bih se zakoni izbjegli”, nego “da bi se zakoni izbjegli”. :hugs:

Sta se prepirete s covijekom ovo je scam i tocka. Pa neka trubi koliko oce… bolje da na forum.hr reklamiras se a ne ovdje…

S “covijekom”, “oce”? :rofl: Ovo definitivno nije za nepismene! Neka si ti nepismen zaključio da je scam, bravo za tebe!

Nepismen jesam al glup nisam…hehe

10 Likeova

Nije piramida, ali ide do 4 levela :smiley: :man_shrugging:

1 Like

Tako je! Da li ti uopće znaš što je piramida?

Evo ako neko ne zna sta je pira MI da :rofl: a i mira MI da ,:rofl:

3 Likeova

Bravo za tebe! Piramida nema ograničenja, a ovdje je ograničenje na 4 razine. Teško za shvatiti? Ok, onda shvati ovo: CallidusPay posluje legalno, bez obzira što god ti rekao i pokušavao “objasniti”. Firma Callidus Pay GmbH je uredno zakonski registrirana u Njemačkoj. Kraj priče!

P.S. Ovo nije za svakoga! Jednostavno zaobiđi ako te ne zanima. I dalje traži “lagane poslove preko interneta s brzom zaradom bez ulaganja”, a možeš usput pročitati i Crvenkapicu i okolo pričati kako to ništa nije istina i da vuk stvarno nije pojeo baku. Pozz

lijepo kravatica, kosulja unajmit dvoranu pozvat naivce i prodavat pricu kao i svi ostali prevaranti a ne na webmajstori…

2 Likeova

A ti bez kravatice i košuljice ostani čuvati krave i ovce. Dokaži da je prevara i onda ću ti vjerovati, a ne tu laprdati u prazno. Do tada mi radimo svoj posao, a ti radi svoj. Pozz

P.S. Ako misliš da je prevara zašto onda nisi prijavio? :rofl: Time si onda povrijedio čl. 204. st. 3. ZKP-a tako da i ti možeš odgovarati za kazneno djelo zbog neprijavljivanja kaznenog djela.

Puno ■■■■■ po forumu, haj ti radi taj svoj posao i nema potrebe da komentarišeš ovdje išta bez obzira što si ti napravio ovu objavu. Kad si već tako uspješan idi gurat dalje. Pusti nas seljake da čuvamo ovce, a ti seljačino … neću nastavljat dovoljno si arogantan da kad bi sve dokazao profitabilnim da ne bih surađivao s tobom.

1 Like

Ni ja ne bih nikada surađivao s tobom jer si ograničen! Znači u startu me optužujete da sam prevarant, bez da ste prethodno išta provjerili, a kada uzvratim onda sam seljačina. To puno više govori o vama! Toliko o aroganciji…

Jest.

Imate li dokaz ugovora s Vizom? (Obicno bude transparentno na sajtu)

Je li Callidus clan Deutche Franchise Verbanda (DFV)? Mozete li dostaviti dokaz clanstva? (Obicno bude transparentno na sajtu)

Pise na sajtu da nudite treninge?Ko ce biti osoblje koje provodi obuke i koja je njihova strucnost?

Je li Callidus GmbH registriran na samo jednu osobu?

Kakva je povezanost Callidusa s Reiningungsfirma Renator GmbH? (Posto firma za ciscenje i fintech nisu bas srodne branse)

Vidim na sajtu nudite “dozivotnu” a brzu zaradu. Cak i potomke pominjete! Na kojem osnovu pociva ova samouvjerenost? Buduci da se ne radi o PayPalu, a ni oni nikad ne nude nista na “dozivotno”?

3 Likeova

Zašto isto ne pitate VISU?

Mogli ste to i sami istražiti i pročitati, čitanje ne boli, ali evo:

Kakve to ima veze s ičim? Po vašem jedna osoba ne smije imati više firmi koje usput nisu povezane ili?

Drago mi je da vas to zanima, možete slobodno isti upit poslati njima direktno putem maila/kontakt obrasca ovdje: Contact

I da jest i da nije, da li će to utjecati na vašu zaradu danas/sutra? A koliko vidim već ste provjerili i to pa je pitanje suvišno.

Ja nisam predstavnik niti zaposlenik Callidusa pa prema tome ne nudim ja “doživotnu i brzu zaradu”. To pitanje možete direktno uputiti njima ovdje: Contact

Još pitanja?

nisi ti batice predstavnik ali si zagrizo ovde ko da si glavni CEO piramide, braniti nesto ovako srcano kao sto ti radis se ne radi za bez nekog debelog interesa!

2 Likeova

Upoznao sam s godinama stjecajem okolnosti ljude koji su radili takve prevare, svima je zajednicko da nemaju srama, vjesti su s jezicima i ideja im je uvijek stvoriti sto konfuzniji proizvod tako da prosjecan korisnik ni nema pojma sta dobiva…
neki su nudili osiguranja lead managment cmsove, drugi hosting + web pakete upakirano u nekakve cms lead panele…
svima je zajednicko da koriste svakojake fancy rijeci kao i ovdje fintech…

Jedini spas za te ljude je batina, uvijek otvaraju nove firme i smisljaju nove prevare…

kako vrijeme odmice koriste naravno i brandove kao visa i mastercard kartice i prevare se dovode na vise razine jer ljudi su opet malo oprezniji nego prije 15 god…

Malo sam prosurfao web i pogledao…

sta se nudi
1900 eura fransiza za neki online noname payment gateway koji koristi mozda ravno 5 osoba…

zarada je nakon sta navucete jos 12 osoba za fransizu znaci nakon 22 800 eura preporuka…

Pitanje?

Zasto bi danas netko uopce koristio noname payment servis, koji ima ravno manje od 100 downloada na google playu?
U danasnje vrijeme ljudi nisu sigurni vise ni u Revolut koji koriste milijuni ljudi jer je u pozadini drze Rusi…

Kolika je uopce sigurnost vasih podataka u tom sistemu?
Nikakva. Vasi podaci vjerovatno idu u bazu tako da vam kroz koju godini mogu neku novu prevaru servirat.

Tko padne na ovakve fore nije ni zasluzio da ima novce…

Idemo dalje cuvat ovcice…

4 Likeova

Gdje si pronašao podatak da se koristi nekakav payment gateway?

Ako misliš da je prevara, dođi i pokazat ću ti Callidus Pay VISA karticu koja uredno funkcionira, s njom plaćam i kupujem, šaljem, primam i podižem novce, dakle sve isto kao i s bilo kojom drugom VISA karticom. Ako funkcionira kako onda može biti prevara? Ako funkcionira možeš i ti kupiti privatni paket za €50 (stvarno nije puno!) i uvjeriti se u isto. Kako je moguće nekoga prevariti za (smiješnih) €50?

U vezi franšizne licence od €1900 ona se kupuje putem poslovnog subjekta, a odbija se od poreza, tako da praktički niti nema rizika - rizik je NULA! Pošteno?

Provizije ne dajem ja osobno, nego njemačka firma Callidus Pay GmbH od svoje zarade nagrađuje svoje korisnike za preporuku, što je sasvim legitimno, a to može bilo koja firma ako želi, stvarno ne vidim u čemu je problem.

Da je ilegalno misliš li da ne bi bili zatvoreni istog dana od nadležnih institucija? Kako je moguće da netko radi prevare toliko dugo i “nikom ništa”?

Dakle, Revolut kojeg u pozadini drže Rusi se ne dovodi u pitanje, ali zato Callidus Pay firmu iz Njemačke (EU) se dovodi u pitanje, zanimljivo…

Zašto ti ne probaš otvoriti neku fintech firmu u EU pa da vidiš kroz što sve moraš proći da bi ju uopće registrirao, a onda probaj dogovoriti suradnju s VISA kartičarskom kućom i probaj ući u udruženje franšizanata Njemačke pa da vidiš “veselja”. Revolut koji je kao najjači fintech na tržištu može samo sanjati o tome! Aircash ne moram ni spominjati…

Provjeri Revolut koji isto ima VISA kartice koji nudi nagrade za preporuke i Aircash koji ima Mastercard kartice da li su prevara. Sretno!

Mozes li ovo malo pojasniti? Kako mislis da se odbija od poreza pa da zbog toga nema rizika? Rizika od cega, od investicije?

Ti si uplatio 1900 eura ocito…