Odbija ti se od poslovnog racuna lol
Zasto bi kupio za 50 eura od callidusa karticu ako mogu kupit direktno od vise i mastercarda prepaid kartice…
Da li Callidus za 50 eura daje i 50 eura na racunu?
Tko ce mi poslat novce na noname Callidus?
Zasto bi uplodao novce i ukucavao svoju karticu u noname financijski sistem koji nitko ne koristi?
Zasto bi druge nagovarao da se uclane u taj sistem?
Zasto bi platio 1900 eura za fransizu?
Koji problem taj Callidus rjesava a da brand sistemi nemaju?
Ili da objasnim tebi kao laiku…
Napravio sam novu Coca Colu , kupi fransizu od mene za tu moju novu Coca Colu za 1900 eura i preporuci ju svima, nadi nove ljude i svi cemo zaradit na prodaji nove Coca Cole…
nevezano za temu ali taj strah je i opravdan, jos od onda kada je otkrivena ruska prevara u wirecardu … malo je falilo da payoneer propadne, valjda se svi sjecamo te krize
Nitko ti ne brani da kupiš direktno od VISE i Mastercarda PREPAID karticu, slobodno. Za početak, Callidus Pay VISA kartica nije PREPAID, nego je DEBITNA kartica. Znaš li razliku?
A zašto misliš da bi ti netko trebao dati €50 na računu? Misliš li da je izrada i slanje VISA kartice besplatno? Misliš li da netko otvara firmu da bi bio humanitarna organizacija? Zašto ti ne otvoriš humanitarnu organizaciju i dijeliš pare svima?
Ne znam što ti znači ovo “noname Callidus”? Slanje i primanje novca s IBAN računa na IBAN račun - nisi nikada čuo za tako nešto? Ili recimo isplata plaće na IBAN račun?
Kako znaš da nitko ne koristi?
Uopće ne trebaš nikoga ništa nagovarati, odakle ti to? Ne postoji termin “učlanjenje u sistem”, ovo nije članarina za udrugu. Nisi čuo za otvaranje računa u banci? Da li otvaranjem bankovnog računa postaješ član te banke ili klijent? To nije isto!
To nije obveza, nitko te ne tjera da platiš €1900 za franšizu. Prije svega, da li uopće znaš što znači “franšiza”? Da li znaš kako se inače kreću cijene franšiza recimo McDonald’s-a i sl.? Da li znaš što se uopće dobija kupnjom franšize? Očito se nisi informirao, a već imaš 1000 pitanja i potpitanja. Razumijem da si znatiželjan i da te odmah sve zanima, ali moj savjet je da se prvo informiraš, a tek onda pitaš ako nešto ne znaš.
Na koje “brand sisteme” misliš?
Hvala na objašnjenju!
Kada kupuješ recimo novi auto za €10.000, zamisli da ti kažem “ti si uplatio €10.000 očito”, zar nije smiješno? Franšizna licenca se ne može “uplatiti”, nego se može kupiti. S KUPNJOM franšizne licence kupuješ nečije gotovo razrađeno poslovanje. To nije uplata donacije u neku udrugu i učlanjenje! Očito ne znaš što je franšiza pa ti predlažem da se prvo informiraš.
Ajd’ da ja tebi sada objasnim kao laiku…
Jesi li čuo za McDonald’s? Postoji domaća firma koja se zove “Globalna Hrana d.o.o.” (možeš ju provjeriti u sudskom registru) koja je kupila franšiznu licencu McDonald’s-a i posluje u Hrvatskoj kao McDonald’s. Cijena njihove franšizne licence je od €500.000 do €3M. Sada usporedi tu cijenu i cijenu Callidus franšize. Puno ti je? Ne vjeruješ? Provjeri!
Unatoč “ruskim prevarama” milijuni ljudi i dalje koriste i otvaraju Revolut račune… i nisam primjetio da itko Revolut stavlja u kontekst prevare. A nedavno smo mogli svjedočiti kako je Revolut “imao tehničkih poteškoća” s isplatom novaca svojim korisnicima. Unatoč i tom “problemu” ljudi Revolutu i dalje vjeruju i ne govore da je prevara. Zanimljiv fenomen!
Jesi li čuo za “povrat poreza”?
nmoj se zamarati ovdje s ovima, nit znaju sta je povrat poreza nit sta je investicija… mogu se kladiti da im je svima generalno krivo jer nemaju dovoljno novca da ulaze u ovo tvoje, a prvi bi bili u redu kad bi mogli
Bravo! Napokon netko tko razumije kako stvari funkcioniraju. Meni je iskreno žao što nema svatko novaca za investiranje, ali u principu ljudi najviše samo kukaju i traže “brzu zaradu preko interneta” bez da moraju išta uložiti, bio to novac ili vrijeme. Mislim da tako nešto niti ne postoji!
Problem je mentalni sklop ovih “naših ljudi”, čim je nešto novo odmah se sve dočekuje na nož. Nitko da malo prouči, pročita, informira se i postavi normalna pitanja ako nešto ne razumije. Najlakše je samo ponavljati “scam”, “prevara”, ne vjerovati nikome ništa, zabiti glavu u pijesak i u isto vrijeme nadati se uspjehu u životu. To ne ide!
Hoces reci da ako Calliduspayu platis 1900 eur za “franžizu”, drzava će ti vratiti porez u istom iznosu, ili o cem tocno pricas sad mi stvarno nije jasno. Zbunjujes sve vise… Jesi ti ikad imao obrt ili firmu?
Mozes mi objasniti ovdje najjednostavnije koliko ja treba da ulozim, i st a mi je ciniti da zaradim novac nazad?
I ja bih uložio, privukao me landing page.
imali tehnickih poteskoca zato su im provalili u bazu i ukrali dio podataka
Ovom liku je ispran mozak na seminaru ocito hee
Ne radi se ovdje u ulaganju, učlanjenju i sl., nego se radi o otvaranju bankovnog računa i kupnji Callidus franšizne licence s kojom i vi možete zarađivati kao banke na način da i drugi mogu preko vas otvarati bankovne račune i kupovati franšizne licence. Uvjet za kupnju franšizne licence je da ste građanin EU i da imate poslovni subjekt (d.d., d.o.o., obrt, udrugu ili OPG) jer samo poslovni subjekti mogu kupiti franšiznu licencu zbog ostvarivanja prihoda/zarade.
Sve vam piše ovdje https://www.calliduspay.com.hr i ovdje CallidusPay - Callidus Franšiza
Trebate preuzeti aplikaciju Callidus Pay, odabrati da li želite kupiti privatni paket (otvoriti Callidus Pay bankovni račun) ili želite kupiti franšiznu licencu. Zatim trebate unijeti referral kod HR000153 i dalje pratite upute.
Naravno, potrebno je proći KYC provjeru. Kada to obavite imat ćete otvoren Callidus Pay žiro račun s vašim IBAN brojem i SWIFT kodom, imat ćete odmah na početku jednu virtualnu VISA karticu koja je odmah aktivna i s kojom možete vršiti plaćanja/kupnje, a fizička VISA kartica će vam stići naknadno na vašu kućnu adresu u roku 10 radnih dana ili ćete imati franšiznu licencu, ovisno koju ste opciju odabrali na početku registracije.
Callidus Pay račun mogu otvoriti i blokirani građani! Nema suvišnih pitanja i podpitanja kao u banci “zašto vam treba račun”, “da li imate prihode/plaću”, “da li ste u blokadi”, “da li ste kreditno sposobni” i sl. Račun možete otvoriti iz udobnosti vašeg doma tako da ne morate ići u nikakvu poslovnicu i trošiti vaše vrijeme na čekanje u redovima. Transakcije za Callidus Pay korisnike su besplatne - nema naknade kao u klasičnim bankama! Na Callidus Pay žiro račun možete primati vašu plaću i druge primitke jer su tekući i žiro račun zakonski izjednačeni - nema više tekućih računa!
Sve sam objasnio u prethodnom odgovoru pa pročitaj.
I nije to samo “da bih zaradio novac nazad”, nije poanta samo vratiti uloženo, nego i zaraditi! Dakle, ako želiš zaraditi uvjet je da imaš poslovni subjekt, da si građanin EU i da kupiš Callidus franšiznu licencu. Nakon kupnje slobodno možeš provjeriti da li sve funkcionira (iako je to sve već provjereno), ali čisto da se uvjeriš i sam, a onda ako si zadovoljan to isto možeš preporučiti i drugima, od čega onda ostvaruješ provizije u 4 razine vertikalno i neograničeno horizontalno i tako svake godine + novi!
Važno je napomenuti kako se ovdje ne radi o nikakvoj “regrutaciji članova” jer Callidus Pay nije udruga niti su tu nekakvi “članovi”, nego se radi isključivo o prodaji proizvoda/usluga, a to su bankovni žiro računi, VISA kartica i Callidus franšizna licenca. Sve to isto rade i banke, a kada otvorite račun u banci vi se niste učlanili u tu banku, nego ste postali klijent te banke, a to je velika razlika!
Ako želiš možeš za početak prvo kupiti privatni paket, tj. otvoriti Callidus Pay žiro račun za €50 i provjeriti da li sve funkcionira. Ako misliš da ne funkcionira ja ću ti vratiti €50 tako da nemaš rizika. Pošteno?
Više o tome pogledaj u ovom videu.
Tamo 1900 vraća država povratom poreza, ovdje ti vraćaš 50… Ma ovakva zero-risk poslovna prilika do sad nije bila zabilježena.
Tako je, privatni paket (otvaranje bankovnog žiro računa) košta €50 i mogu ga kupiti fizičke osobe, a franšizna licenca košta €1900 i mogu ju kupiti isključivo poslovni subjekti/pravne osobe. Znaš li razliku između fizičke i pravne osobe?
Ja sam rekao ako kupi privatni paket za €50 da se uvjeri da sve uredno funkcionira, a ako misli da nešto ne funkcionira da ću mu vratiti €50 tako da nema rizika. Što ti tu nije jasno?
Ti sa svakim novim postom imas novi biser. Sad tvrdis i da su obrti pravne osobe. Da nije tuzno bilo bi smijesno, a za Calliduspay bi najbolje bilo da ih ti ne promoviras.
Btw jel ti kao “Franšizant br. HR000153” imas tvrtku ili obrt?
@steelmaiden ti baš imaš volje se raspravljati hahahah
ima obrt sad sam pogledo:
Zamisli Revolut da je imao ovako nešto: