upravu si samo ja nisam prijavljivao jer to nije neki ekstremni iznos. ali ću otić sutra u Bundes Polizei u grazu u odjel za kriminal pa d avidimo šta oni kažu
https://www.facebook.com/juki.andrea?fref=ts ovo je ona
Drzite se teme molim, za raspravu o hostingu otvorite novu temu ili pisite u postojecima.
pa ovo je ista tema i mene je zajebo samo se pridružujem
Gornji post nije bio namijenjen tebi, vec osobama ciji sam razgovor obrisao, isprike za nesporazum.
@rootkezza kako je ovo prošlo?
E svaka mu cast kad je toliko gradio profil da bi zajebo smece, treba provjerit ip adrese mislim da jos barem 2, 3 profila su njegova.
I pazite se tog posredovanja, ja to izbjegavam odje. Dam broj telefona cujem se sa tipom plati dobije i kraj price. Te fore posredovanje preko nekih clanova koje ja naravno ne znam il nekih sajtova izbjegavajte.
nikako.
ono najbitnije . novci, još nisu vraćeni…
ali neću stati dok ih ne dobijem nazad makar će još toliko koštat novi postupak ili neki drugi načini
Pa što su ti rekli u policiji? Jesu priveli tu osobu, jel postupak na sudu?
Rly?!? Hrvatska policija?! Sud?! ![]()
Evo jedne zgode iz moje firme od prije godinu dana:
Poslovna zgrada u kojoj radim ima restoran (Lobby) u prizemlju koji vikendima za održavat svadbe, jednom takvom zgodom netko od gostiju je ušao na jedan od liftova i na našem katu maznuo glanc novi MBP, 20ak premium class smartponea, neke kablove i opremu za maca…
Sve prijevljenjo po PS-u itd, međutim svi znamo kako to policija (ne)riješava. Drugi dan preko aplikacije “Find my iPhone” kolege lociraju MBP na knežiji, obavijeste policiju i krenu iz firme prema izvoru signala, tamo su našli u nekoj birtiji dva jazavca i konobaricu kako petljaju po macu…
Pričekali su policiju koja nije htjela uletit već su autom (???) nadgledali i htjeli pratili likove kad izađu (oni su bili pješice) naravno trebalo je 30sec da ovi skuže da ih policija snima i razbježali su se… kolega koji je bio s njima u autu kaže da veću nesposobnost nije vidio dugo… ugl, dođu u birtiju i pritisnu konobaricu da im kaže ko su ova dvojca, znači imaju ID za sve tri osobe…ovo će bit bitno kasnije.
Nekako u svemu tome MBP i neka oprema su ostali u bircu što su kolege uzeli na što im je policija to zapljenila kao neko utvrđivanje (ne znam koji su ih k zvali uopće) te su to vratili 2mjeseca kasnije, znači developeru su uzeli primarni alat totalno bez razloga. Rekao bi čovjek da su ih uhvatili na kraju pa ajde, ■■■■■ 2mj. ali na kraju ništa nije bilo od svega iako se radilo o 100.000,00 kn+ krađi i poznavanju identiteta počinitelja…
Tako da policiju nemojte niti zvat, od 10-ak priča koje znam (jedna je i moja vezana za galaxy S1) samo jednom su našli čovjeku bicikl i to samo zato što je neko drukao sitnog lokalnog lopova radi nekih felgi…
A pošto se ovdje radi o kud i kamo složenijoj prevari, čisto sumnjam u ikakav ishod ovoga osim onog kojeg autor sam ne realizira.
Stari, puno sreće s ovim, trebat će ti -.-
Nista bolje u Bosni nije, cak je gore, a i gdje nece biti kad se policajci ponasaju ko djevojcice.Gledam neki dan snimak, na benzinskoj pupmi 2 lika napdaju jednog, udaraju ga, policija tu samo posmatra.Nakon obracuna napadaci sjedaju u auto normalno, policija u svoje auto i to je to.
Inace policajci su jako fizicki spremni, to je strasno LOL Jedino sto znaju dobro je sakriti se sa radarom i pecati ako ides malo preko ogranicenja - to im odlicno ide.A to sto te sutra neko moze ubiti samo tako, otudjiti ti vrijednu imovinu i slicno, ma to nije vazno.
P.S Svaka cast izuzecima, vidim neki dan je jedan policajac spasio djevojku od utapanja.
Tih kako kazes izuzetaka je mnogo, ko god je danas primljen u policiju kod nas u RS je spreman kako mentalno tako fizicki, a vjerujem da je slicno i u FBiH.
Jedini problem su stare podguzije koji su na radnom mjestu decenijama i ciji je rok trajanja davno istekao, pa traze gdje ce ubosti “cenera” za burek i jogurt.
Eh te mlade ti posalju, kad zajebes nesto, pa te oni u jednoj prostoriji u stanici malo provuku kroz sake 
Naravno ima spremnih, ali ima i manje spremnih - ti sto su na radnom mjestu decenijama.
Tako i treba ![]()