Cane strikes back :)

LINK

Ovo je navodno vrlo učestala pojava u RH, čak i nije previše komplicirana, jedini problem je nać nekog beskučnika da vam da punomoć za osnivanje tvrtke itd.

Welcome to Croatia, sta drugo reci lol

Komedija. To se desi kada se zaposlenici zaposljavaju da se uhljebe.

Ja sam mislio da se Cane bavim sitnim prevarama, kad ono pravi krimos.

Iskreno se nadam da ce ga jednog dana uloviti i strpati iza resetaka, ili da ce ga bar neko licno nauciti pameti (tipa polomiti mu obje noge, ruke i slicno).

Pa krenuo je s ovim forumom, tu je naucio zanat pa se sada ubacio u profesionalce.

Cek jel ovo zajebancija da je cane ili je stvarno on?

Sta ne vidiš da je zezancija ali tko god je ovo napravio stvarno je kreten.

@Veritos

Koliko se sjecam cane je negdje iz rijeke pa kad sam to procito nisam bio siguran jel zajebancija ili je stvarno pa eto da potam :stuck_out_tongue:

Kad vam toliko nedostaje Cane, najbolje da ga primimo nazad? :smile:
He he :blush: ovo je mala šala, mada ja mislim da on i jeste ovdje ali pod drugim nickom. Ako je tako, sigurno mu sad nije lako, imao bi što napisati u postu iz prve ruke. :smile:

1 Like

Došla sam na forum da pokušam nešto naučiti i upijati neko novo znanje od rugih na preporuku prijatelja koji su mi rekli da je ovo dobar forum za početak ali očito nije.

Meni se ovo sve gadi sa strane jako puno članova jer svaku temu neki članovi odvedu u krivi smijer i samo se znate svađati, vrijeđati, omaložavati i klevetati međusobno. Prvo sam čitala temu gdje ste optužili vlasnika foruma (ako sam dobro upratila zove se Filip.

Čovjeka ste rastegnuli na siroko kako je on umješan u neke malvezacije sa doticnom firmom koja ne isplacuje ljudima novac za oglase samo zato sto je ta ista firma imala zakupljen baner na ovom forumu.

Čovjek vam je počeo prijetiti da će vas prijaviti policiji zbog klevete i poceo dijeliti banove a kad je to poceo onda su svi stali. Zasto ako mislite da ste upravu a ja smatram da ste covjeka bezveze optizuli.

Idemo na drugu temu o BTC i koja me cisto informativno pocela zanimati i citala sam, eh kad evo dolaze spameri i padobranci da svu stvar pokvare nekim svojim kvazi idejama koje nemaju veze s pamecu (meni je jasno koja nemam pojma o tome da su to gluposti)

Kasnije idu uvrede medusobno, anda klevetanja pa prelazi na svokojake ruzne rijeci. Mislim nemam rijeci kakvo ponasanje imaju neki clanovi.

Da li se tako ponasate i u drustvu ili kod kuce?

Sada optuzujete (znam citala sam o doticnom) covjeka a nemate pojma sta se nalazi iza cijele pozadine, evo jutarnji list je kazu otkrio tko to stoji iza toga ali u tiskanom izdanju pa cu pokusati naci tiskano izdanje od danas jer me bas sada zanima.

I na kraju evo i ja sam iz Rijeke i da li sam i ja sada kriva za nešto? Vjerovatno jesam.

Strašno je ovo što rade pojedini članovi od foruma

P.S. zašto se u nekim temama o primjenjuje jedno pravilo a u nekim se puste clanovi da se medusobno vrijedaju, klavetaju …

Nemoj braniti tog majmuna jer ja cu mu prvi odvaliti samarcinu ako se ikad opet nadem u Rijeci.

Krivo si me razumio ja ne branim nikoga samo vam navodim što pojedini članovi rade od forumai iznosim svoje mišljenje o gore navedenim temama.

Ako si dosla na forum u zelji da naucis nesto, ne znam sto se hvatas tema o kojim ne znas puno.Inace Cane, odnosno Mirko je prevario dosta ljudi, i mene jednom i ne vidim sta je lose u ovoj temi sto ga pljujemo ? Da, treba ga strpati u zatvor, u pustiti one prave krimose da ga provuku kroz sake, pa ce mozda shvatiti da nije lijepo varati druge, te da treba posteno raditi.

1 Like

To me apsolutno ne zanima ja ovdje nisam došla ni prodavati ni nuditi usluge nego naučiti nešto ali to nije bitno. Bitno je da se tjeraju ljudi sa tako glupim temama a navela sam teme gore, ali ne samo te zaspama se svaka tema na ovom forumu.

Zašto? Zašto se to ne riješava? Gdje je vodstvo?

I ovo kupoprodaja tih fejs stranica na dan mi iskoči po 50 tema istih jedva ih se riješim.

Blatite vi koga hoćete to mene ne zanima samo mi je ruzno za cuti takve stvari a navela sam teme gore nije to ova tema samo za ovu me temu boli briga ali navela sam jos dvije teme gdje radite stvarno raspad ovog foruma.

Da li netko zna dobar forum iste ili slične tematike gdje nema previše ovakvih stvari?

Cijelo sranje u toj btc temi je nestalo jer je brane najpametnij a svi ostali su glupi. Cane je kreten i zasluzio je sve sto se prica o njemu ovdje i vise. Ako ces vec o padobrancima eto i tebe medju nama, vidis kako je lako otic offtopic.

1 Like

Hmmmmm? :smile:

7 Likeova

Ova tema je stavljena u “Birtiju” pa sam stoga i komentirala ostale teme gdje rade pojedini “cudo”. Da se bilo koja tema nalazi u stručnom forumu sigurno je ne bi komentirala. Neću više ni komentirati jer ispada da branim ovdje nekoga a nije tako.

Čudo jedno kako se uvijek javis kad je riječ o Mirku

1 Like

Dajte mi ban molim vas ili vam trebam slati kopiju osobne iskaznice i molim da me ne mjesate sa doticnim.

Obećajem da ću se javljati na svaku temu od sada.

Ti si Cane, kladim se u janje :slight_smile:

2 Likeova