Cena tek napravljenih sajtova bez velike posete i sa adsense

Ovu temu sam pokrenuo jer me zanima koliko se krecu tek napravljeni sajtovi bez mnogo posete sa odobrenim adsense nalogom i bez neke zarade.

Mnogi ne znaju da sajt odobren na jednom jeziku za adsense moze da se preusmeri na bilo koji drugi jezik.

Svi pisu o cenama vec razradjenih sajtova i zaradom od adsense ali niko ne pise o tek napravljenim sajtovima koji imaju odobren adsense jer i takav sajt treba odraditi.Urediti ga,napisati preko 40 unikatnih tekstova i odobren adsense.

Prodali smo nekoliko sajtova sa raznom tematikom za srpsko jezicko podrucje ali to su bili naruceni sajtovi od strane osoba koje su platile i nisu mnogo pitale za visinu cene,cilj im je bio samo imati sajt tako da nisu mnogo marili za cenu.

Zanima me kolika bi trzisna cena bila za nove sajtove sa odobrenim adsense 40 clanaka i bez mnogo posete.

Stavio sam u birtija jer ne znam gde da stavim temu.

Da li praviš sajtove u WP i li nešto custom? Ako je custom, da li koristiš gotove HTML teme, ili se dizajnira novo i pravi novi HTML?

Pravim i wp,custom,preko blogera…pravim po dogovoru.Tema se moze napraviti po dogovoru,izmenim html i css od wp besplatne teme ili custom po zelji.

Ti ako si u Njemačkoj i posjetiš moj sajt koji je na Bosanskom jeziku tebi će biti prikazane reklame na Njemačkom jeziku.

1 Like

Znam to ali ako ti ja napravim sajt sa 40 tekstova na srpskom i adsense ti odobri,ti posle toga mozes poceti da pises na nemackom i neces biti sankcionisan od strane adsense.
Tu je vazno da se stavi ime domena koje je bar unikatno, primer eto zdenga nije bas balkansko klasicno.Kada bi stavio zemara ispalo bi balkanstina teska.
Zamisli ozbiljan finansijski sajt sa imenom zemara :rofl:

1 Like

Ne znam koliko možeš to naplatiti. Ja prije 3 dana dobio odobrenje sa 13-14 tekstova, privacy i contact. Taj site je na engleskom sa besplatnom WP temom. Tko god se želi imalo ozbiljno baviti i imati site, uraditi će minimalno koliko je potrebno da bude i odobren.

Poanta, tko god želi raditi, sam će i započeti sve što treba. Zašto plaćati za stvar koju će dobiti i sam, samo ako uredno radi i misli raditi u budućnosti na tom sajtu. ?

Sigurno ti je stariji adsense nalog,tada brze odobravaju.Ne prave ni meni probleme ali vidis i sam da se na forumu javljau i ko ima 30 clanaka a ne daju mu odobrenje.Mislim da bi 300e bila neka okvirna cena ispod koje se ne bi ni vredelo truditi.
40 clanaka - 100e
Pravljenje sajta i aplikacija za adsense za najmanje - 200e
Ima na upwork platformi poslovi da se promeni redosled reklama ili cackao zapadnjak header pa pobrkao.Naplate 1000e balkanci da srede zapadnjacima.
Primer ovde pokazem koga interesuje kako bi izgledao sajt sad sam instalirao WP.Ne znam koju temu da stavim i da menjam redosled.Na ovom privremenom cu staviti youtube snimke umesto teksta.Dajte neku besplatnu temu.Ima da dodam i reklame :crazy_face:

Ne moze edit ,namestio sam trenutno temu i dodatak da klikom na naslov direktno vodi na youtube video.Ovaj 000webhost daje malo memorije pa zablokira kod automatskog postavljanja video snimaka.
Namesticu sutra automatski post.

50e

podic sajt, ubacit temu i tri kategorije, stavit 30-ak clanaka prevedenih sa GT (malo samo se pregleda gt da nema gresaka) i eto odobrenja za 3 sata posla

1 Like

Ne znam da li bi odobrio adsense to sa GT.Nisam pokusavao.Probam kasnije za ovaj bezvezni sajt pa umesto YT video snimaka stavim te tekstove.
Radimo sa GT ali pisemo tekstove svojim recima.

Evo ja ovih dana radim neki novi WP sajt u kombinaciji sa kupljenom skriptom i free temom neče biti nešto mnogo teskta. Domen je nov Imam stari adsense nalog star “milion” godina i baš ću videti dal će mi odobriti odmah ili ne.

Zadnji sajt koji sam radio pre par godina sa APK igricama su mi odobrili za gotovo 24h

1 Like

Aj bas ovde javi ako ti brzo odobre,negde sam citao da kod nekih adsense naloga odobravaju odmah bez pregleda.Ja moram cekati da odobre par dana.

1 Like

sta mu dodje ovo GT?

google translate :smile: (i onih 20 karaktera koji fale za kratak odgovor)

nikad nebih se setio da je to google translate, ja pomislio neki sajt/forum sa dobrih objavama hahaha

1 Like

Sa dobrim objavama prevedenim na google translate ali samo na nase jezike jer nemacki google translate ne bi prosao kod adsense a ne verujem ni da bi ni na nase jezike proslo.
Probacu na ovom sajtu i to finansijske teme jer tu je dobar klik.
Ako odobre adsense za to,dajem ceo sajt za uplatu donacija za ovaj forum.
@simeon ima pocasno mesto kao neko ko je dao ideju.