Ja se iskreno i nadam da hoće pa da prestanu s ovim gluparijama što rade.
Jel ima metoda da i mi probamo googlat kao USA? Preko nekog vesplatnog vpna ili nesto?
Evo sta mi je chatgpt4o isprogramirao nakon cca 1 sata dotjerivanja prompta:
Ovo je dodatak za plugin koji se nalazi na dnu. Htio sam, posto je ovo ocjena 8.3 da ova deveta zvjezdica bude ispunjena 3/10 svoje površine, ali to je za njega bila nemoguća misija. Pa sam onda složio da ako je ocjena 8.0 do 8.4 da prikazuje 8 zvjezdica, a ako je 8.5 ili više onda 9 - zaokružuje decimalu.
Sada ovakve stvari idu lakše jer mu uploadam sliku i kažem da popravi to i to
Možda se zeznuo pa mislio da ga Kinez pita.
Jesu li ovo zajebancije na račun googla, ili jen prsao
Koja app tacno ? Vidim ima ih više a ovu koju imam nema voice…
By open ai
Mozda nema u free verziji
Ima i na free verziji samo nisam bio apdejt’ napravio. Pravo dobra stvar.
Meni deluje kao da je chatgpt 3.5 gluplji 3x u odnosu na ranije, sta su mu uradili…
Ako je tako nisu mu uradili oni nego ljudi jer on non stop uci iz svih konverzacija
I ja imam osjećaj da po upitu troši manje resursa no ranije onvaj 3.5 chatgpt, jednostavno i kraće piše šta god da mu daš, i mnogo jednostavnije i mnogo lošije. Logično je i da rade tako, pogotovo što daju dnevno za probu novu verziju, pa da se i razlika vidi
Stvar je u tome da svatko sam “trenira” svoj chatgpt. Pa tako ako ja dam neki prompt odgovor neće biti isti kao i kod nekog drugog.
to samo ako je memorija ukljucena ili u kontekstu razgovora. Ti da das neki prompt u razlicitim chatovima odgovor nece biti isti
Pao chat gpt, meni i dalje ne radi…
Meni funkcionise bez problema.
Imao je @andreint nekoć davno knjigu/seminar/tutorial/kurs (ne sjećam se tačno) malo drugačiji načini za dobijanje posjete i beklinkova (karikiram naziv). I jedan od načina je bio i taj da po reditu, forumima i đe gođ može da se pita je lii vama nedostupan/pao sajt tvojsajt.com
Vjerovatno nije to ođe slučaj no mi je prošlo kroz glavu i što da to ja ne izbacim iz glave
Meni ova nova verzija 4 (free) chatgpt-a sastavi lep plugin za WP za related post (similar post) . Sve sa admin panelom i postavkama kakve sam ja zahtevao da imam.
Napravio sam novu jer tema nije imala related post onakvu kakvu sam ja hteo. Eno radi na sajtu kaoo doxa
Ma radi ok ako mu sve dobro opišeš ali isto nekad zablesira.