ChatGPT - jeste li probali?

Ja se iskreno i nadam da hoće pa da prestanu s ovim gluparijama što rade.

1 Like

Jel ima metoda da i mi probamo googlat kao USA? Preko nekog vesplatnog vpna ili nesto?

Evo sta mi je chatgpt4o isprogramirao nakon cca 1 sata dotjerivanja prompta:

Ovo je dodatak za plugin koji se nalazi na dnu. Htio sam, posto je ovo ocjena 8.3 da ova deveta zvjezdica bude ispunjena 3/10 svoje površine, ali to je za njega bila nemoguća misija. Pa sam onda složio da ako je ocjena 8.0 do 8.4 da prikazuje 8 zvjezdica, a ako je 8.5 ili više onda 9 - zaokružuje decimalu.

Sada ovakve stvari idu lakše jer mu uploadam sliku i kažem da popravi to i to

hehe

4 Likeova

Možda se zeznuo pa mislio da ga Kinez pita. :rofl:

4 Likeova

Jesu li ovo zajebancije na račun googla, ili jen prsao

Koja app tacno ? Vidim ima ih više a ovu koju imam nema voice…

By open ai

Mozda nema u free verziji

Ima i na free verziji samo nisam bio apdejt’ napravio. Pravo dobra stvar.

1 Like

Meni deluje kao da je chatgpt 3.5 gluplji 3x u odnosu na ranije, sta su mu uradili…

Ako je tako nisu mu uradili oni nego ljudi jer on non stop uci iz svih konverzacija :rofl:

2 Likeova

I ja imam osjećaj da po upitu troši manje resursa no ranije onvaj 3.5 chatgpt, jednostavno i kraće piše šta god da mu daš, i mnogo jednostavnije i mnogo lošije. Logično je i da rade tako, pogotovo što daju dnevno za probu novu verziju, pa da se i razlika vidi

Stvar je u tome da svatko sam “trenira” svoj chatgpt. Pa tako ako ja dam neki prompt odgovor neće biti isti kao i kod nekog drugog.

to samo ako je memorija ukljucena ili u kontekstu razgovora. Ti da das neki prompt u razlicitim chatovima odgovor nece biti isti

Pao chat gpt, meni i dalje ne radi…

Meni funkcionise bez problema.

Imao je @andreint nekoć davno knjigu/seminar/tutorial/kurs (ne sjećam se tačno) malo drugačiji načini za dobijanje posjete i beklinkova (karikiram naziv). I jedan od načina je bio i taj da po reditu, forumima i đe gođ može da se pita je lii vama nedostupan/pao sajt tvojsajt.com

Vjerovatno nije to ođe slučaj no mi je prošlo kroz glavu i što da to ja ne izbacim iz glave

2 Likeova

Meni ova nova verzija 4 (free) chatgpt-a sastavi lep plugin za WP za related post (similar post) . Sve sa admin panelom i postavkama kakve sam ja zahtevao da imam.
Napravio sam novu jer tema nije imala related post onakvu kakvu sam ja hteo. Eno radi na sajtu kaoo doxa :smiley:

2 Likeova

Ma radi ok ako mu sve dobro opišeš ali isto nekad zablesira.

1 Like