Chrome ne otvara ovaj forum

Kao što piše i u naslovu, google chrome ne otvara ovaj forum nego piše : Web-lokacija ne može se dohvatiti

Web-stranica na adresi https://wmforum.geek.hr/ možda privremeno nije dostupna ili je trajno preseljena na novu web-adresu.

ERR_FAILED

Mozilla sasvim uredno otvara. Probao sam i deinstalirat chrome i ponovno instalirat, ali isto je. Također, i neke druge stranice ne otvara, dok mozilla uredno svaku stranicu otvori.
Može li mi netko reći u čemu je problem i kako ga riješiti?

Hvala

I meni se to dešava, pogotovo ako otvoriš više tema u novom tabu, u nekim slučajevima neće otvortiti teme u novi tab, nego moraš jednu po jednu klikati u istom tabu.

Pritisni shift i f5 kad se to desi i ucitace. I meni se desava redovno.

Kad stisnem shift i F5 onda i dalje ne otvara stranicu nego daje ovo: Vaša veza nije privatna

Napadači možda pokušavaju ukrasti vaše podatke s web-lokacije wmforum.geek.hr (na primjer zaporke, poruke ili brojeve kreditnih kartica). Saznajte više

NET::ERR_CERT_DATE_INVALID

Da biste dobili najvišu Chromeovu razinu sigurnosti, uključite poboljšanu zaštitu

Ponovno učitajSakrij napredno

wmforum.geek.hr obično upotrebljava enkripciju radi zaštite vaših podataka. Prilikom ovog pokušaja povezivanja Chromea s web-lokacijom wmforum.geek.hr ta je web-lokacija vratila neuobičajene i netočne vjerodajnice. To može značiti da se neki napadač pokušava predstaviti kao wmforum.geek.hr ili je zaslon za prijavu na Wi-Fi prekinuo vezu. Vaši su podaci još uvijek sigurni jer je Chrome zaustavio povezivanje prije razmjene podataka.

Trenutačno ne možete otvoriti wmforum.geek.hr jer web-lokacija upotrebljava HSTS. Mrežne pogreške i napadi obično su privremeni, tako da će stranica kasnije vjerojatno funkcionirati.

Ima li tko ideju zbog čega je to tako i kako riješiti problem?

1 Like

Ti imas nekih problema, meni sve uredno radi. I chrome, i firefox, i edge.

@drmrgood očito je da imam problema jer kao što sam u prvom postu i opisao, firefox normalno otvara dok chrome neće i javlja grešku koju sam opisao.

Pa reinstaliraj chrome.

U prvom postu sam napisao da sam to i uradio i da je i dalje isto.