Cijena facebook aplikacija

Pozdrav,
da li mi netko može reći kako se kreću cijene izrada facebook aplikacija? Primejr bi bile ove aplikacije u Sidebaru
http://www.facebook.com/pages/Zabavne-aplikacije/173041029471710?sk=wall
, npr. “Saznaj kakav si u krevetu”.

Hvala!

Bila je na forumu ponuda za tu aplikaciju prije 3-4 dana

imam ja neku aplikaciju ali nzm da je namestim aj u inbox, pa da se dog :slight_smile:

Po meni cca 100-150€ neto. FB app je ista stvar ko i normalna app, al trebas na citavoj aplikaciji staviti filter ili nešto što će paziti ima li user permisije ili ne…

Gdje, nije me bilo na forumu od prošlog Petka.

Ok, hvala.

Mene zanima gdje se može nabaviti takva aplikacija? Prodaje netko ovdje?

Imam ja aplikacije pravio sam
http://facebook.com/Zextra.xD
dogurao sam do 100k i mrzelo me vise jer mi fb banuje profile i stalno da menjam id od aplikacije nemam zivce vise ako neko hoce da kupi nek mi se javi na pm :slight_smile:

Ma kakvih 100-200€, slobodno podijeli s 10 i javi se u PP. :slight_smile:

[quote=“CreatifCode”]Pozdrav,
da li mi netko može reći kako se kreću cijene izrada facebook aplikacija? Primejr bi bile ove aplikacije u Sidebaru
http://www.facebook.com/pages/Zabavne-aplikacije/173041029471710?sk=wall
, npr. “Saznaj kakav si u krevetu”.

Hvala![/quote]

Aplikacije imas da kupis svuda… Ja sam kupio na digital point forumu… Cena se krece od 20 - 40 $ zavisno od tipa aplikacije. No nesto se u zadnje vreme desava ne znam sta ali ne preporucujem kupovinu dalje jer FB banuje za par sati a nekada i pre tako da su ,namirisali’’ ovo izgleda…

Fakat vas ne razumijem ljudi. Ja pitam cijenu koštanja razvoja takve aplikacije, a vi mni zatrpate inbox ponudama da vi imate baš takvu aplikaciju. Jebote da mi treba takva aplikacija onda bih lijepo napisao: “Treba mi takva i takva aplikacija”, a ne bih pitao koliko košta izrada. I još jedna stvar vi koji je prodajete po $10. Koliki mi je support kod vas, da li mogu zahtjevati naknadne izmjene, koliki je rok za besplatne manje dorade nakon predaje aplikacije? Ima još par pitanja ali ova su glavna. Šta vam želim reći postoji razlog zašto nešto košta 100€, 200€ ili 150 KN.

Ako ih misliš sam raditi još uvijek su najbolje cijene na Odesku i Freelanceru, custom je uvijek tražen i ima puno bolju cijenu od ovih serijski “štancanih”.

Ako netko prodaje ovi koji ste njemu zatrpali inbox javite se meni ja sam zainteresiran…

Također…

Kao što je gosarić napisao, facebook app se po ničemu ne razlikuje od obične web aplikacije. Facebook app je hostana na tvom serveru, razvoj je identičan kao i za svaku drugu web aplikaciju. Uz sitne dodatke.

Računaj da je cijena razvoja otprilike jednaka cijeni razvoja bilo kakve druge aplikacije s time da ti još treba ssl.

[quote=“Junior”]Kao što je gosarić napisao, facebook app se po ničemu ne razlikuje od obične web aplikacije. Facebook app je hostana na tvom serveru, razvoj je identičan kao i za svaku drugu web aplikaciju. Uz sitne dodatke.

Računaj da je cijena razvoja otprilike jednaka cijeni razvoja bilo kakve druge aplikacije s time da ti još treba ssl.[/quote]

Zašto ti treba ssl Junior?
To sada već ovisi o namjeni aplikacije.

Zato što Facebook traži SSL za aplikacije, ali pošto većina hosting providera ima shared SSL free u paketu, ne mora biti dodatni trošak.

ma 100 :slight_smile:

x10 je malo pretjerano ako se ide za neku obicnu “spam” aplikaciju, ma da kod nas je tu negde cijena 250-300 eura za nešto takvo.

Freelancer je odlican za to…


Copyright © 2022 WM Forum - AboutContact