Cime se hrane forumasi

Evo malo da opustim mozak posle napornog dana i da pitam forumase - koliko puta dnevno jedete, da li se hranite zdravo, da li izlazite, da li popijete nesto alkoholno? :smile:

ujutro jedem bilo kaj iz pekare na putu do posla, za rucak kuhano nesto, i veceras obicno sendvic ili nestoā€¦ A sta se tice alkohola redovno zapijem svaki vikend 200ā‚¬ :grin:

1 Like

Uh, ne znam Ŕta bih rekao. Kod mene je sve u nekakvim fazama.
Uglavnom, nezdravo živim.

S obzirom na bioritam koji imam (odnosno nemam) super se držim.
Živim sa burazom, rijetko kuhamo. Dučan, pekara, fast food, haloo pizzaā€¦
Sklon loÅ”im navikama, ovisnostiā€¦

Ujutro pomno odabrani ā€œmedikamentiā€, litra kave i dvije kutije pljuga.
Prvi obrok nikada prije podne. Obično oko 13-14h.

Prehrana mi se zapravo svodi na jedan (ali baÅ”) konkrentan obrok i to
je otprilike u to vrijeme. Ovo ostalo; Ŕta i kada uhvatim.

Uz taj obrok (nazovimo ga ručkom) obično pukne bočica vina 0.75l.

Poslijepodne ili navečer koji whiskey ili pivica (dobro sjedne na medikamente :blush: )
Onda me par mjeseci uhvati ā€œsportska fazaā€.
Svega par cigareta dnevno, teretana, bickl, Å”etnje ili trčaje po Jarunuā€¦

Pa se opet vratim na staro i tako u krug već godinamaā€¦

Ja jos uvek pazim dosta na ishranu - za dorucak integralne zitarice, lanene semenke, nemasni jogurt, za rucak neko meso ili ribu, vecera opet nesto lagano, ponekad popijem sa drustvom poneko pivo, a rakijica je obavezna uz predjelo :slight_smile: Jedino ne spavam bas koliko treba, ali bice bolje valjda. Cigarete nikada nisam ni probao.

Jedem Ŕta stignem. Živim nezdravo. :frowning:

Pa eventualno se hranim zdravo, sada sam počeo raditi preko ljeta te nemogu oko 10 sati dnevno jesti redovno i paziti na prehranu, već pojedem jedan obrok.

Inačeā€¦
Ujutro ne jedem niÅ”ta, osim kada znam da ću biti doma sljedećih sat vremena barem, kada se probudim i trebam negdje ići ne mogu jesti. Jedem oko 5 obroka dnevno, a trenutno se ne bavim sportom nažalost, inače vrlo pazim na prehranu.
LoÅ”e navike su cigarete i alkohol svaki vikend, a znalo je biti i mjeseci kada bih izlazio po 8 puta u 30 dana. Ne pijem loÅ”a vina i ostalo (svaki alkohol je loÅ”) već večinom smirnoff ili johnny/jackā€¦ Navika, loÅ”a navika, ali to je ono za Å”to živim i cijeli tjedan čekam petak/subotuā€¦

Generalno zivim zdravo, treniram plivanje + streetworkout ( spremam se polako za teretanu ), gledam da izbegavam brzu hranu ali jednom nedeljno pojedem neku glupostā€¦ Dosta voca, povrca, supica, ribe itd itdā€¦

Cigarete ne pusim, opijate ne konzumiram ali zato alkohol razvaljujem vikendom :smiley: :smiley: Svakako covek mora naci meru u svemu pa mislim da malo pijanke vikendo nece da mi utice ni na sta, uvek znam da kontrolisem toā€¦ Svakko sam klabing klabing decko

Doručak Å”to viÅ”e to bolje, ručak također, a večera manje bitna. Sve u sebe suboton Å”to god dođe pod ruku hah. Sportski život 0 bodova, motor + komp loÅ”a kombinacija!

Pa iskreno stalno jedem, ali nemam problema sa viskom kilograma.Ko vecinu vremena provodi za racunarom taj vise jede nego sto kodira :smiley: :smiley:

Inace konzumirao sam alkohol ali evo vec 5-ti dan kako nisam ni kapi probao, ne pusim i ne drogiram se.Nekada isao u teretanu, nedostatak vremena me odvojio od toga, pa sam presao na biciklizam, jednom sedmicno po 50km predjem, nekad i vise a nekad i manje.

Uglavnom, moze to bolje al jbg jednom se zivi :smiley:

ja sam ti najveci zavisnik hrane :slight_smile: a jedem sto stignem ne patisem haha

Ja isto jedem Ŕto stignem manje viŔe nezdravo fino, danas ide janjac ispod peke. Ekipa iz Hrvatske je l radite danas ili roŔtiljate negdje na zraku ?

Evo upravo usao bio u prirodi malo, penjanje i te fore :wink:

Jedem sve nisam izbirljiv ali vecinom je to nesto brzinsko ako se zalomi duze raditi i tako to inace se trudim jesti sto zdravije koliko toliko

Teretana, biciklo, trcanje i za to se uhvati vremena isto

Vegetarijanac. Znaci ne jedem meso nikako, jedem tri obroka dnevno.
Ne pijem alkohol uopce i prezadovoljan sam svojim zdravstvenim stanjem otkako sam promijenio prehranu.

Doručak je najbitniji. Jaja na svinjskoj masti sa slaninom + bučino ulje, riblje ulje ili neko kvalitetno ulje. Å to viÅ”e masnoća, manje Å”kroba. Mozak koristi ketone kao izvor energije. Mogu programirati 6h bez da se maknem sa stolice (treba se razgibavat u pauzama).

Prije sam bio na pecivima i pred ručak sam se tresao od gladi. Sad praktički viŔe ni ne ručam.
Kad se najedeÅ” masnoća to je kao da ubaciÅ” debelu cjepanicu u peć (imaÅ” energije cijeli dan), peciva su u rangu grančica, a Å”ećer je papir koji odmah izgori.

Mene hrani Caritas.
Jebalo vlasnika foruma 20 znakova!!

3 Likeova

Normalno kad klikćeÅ” one gluposti za par dolara mjesečno umjesto da se primiÅ” nekog nomalnog posla :smiley:

3 Likeova

@Monika.B nisi trebala sad ćeÅ” dobiti monolog :wink:

Huhā€¦kad me poÅ”teno uzelo programiranje, počeo sam tonuti na sve strane. Zapustio sam skroz sport i prehranu, sve Å”to sam imao od života je sjedenje u stolici, cigarete i jedan obrok dnevno (ako poÅ”ten). + totalno iskrivljeno spavanjeā€¦vrtio sam se u krug, svaki dan bi otiÅ”ao sat dva kasnije leći od prethodnog dana. Tako da nitko nije znao za mene kad mi je dan a kad noć, a ni ja sam nisam znaoā€¦
Ići spavati u 4,5,6,7,8, ili 11,12, 13.00ā€¦sve je to meni bilo isto. xd
Znao sam raditi u komadu i preko 30 sati ne mareći da nemam nikakvog benefita od tolikog forsinga i time neefektivnog radaā€¦
ā€¦a s druge strane, znao bi izmoren leći u krevet i opet od entuzijazma ne zaspat 6 sati. (Znači legnem u dva, dočekam jutro pokuÅ”avajući zaspat xd) To su bile jako čudne mukeā€¦

No hvala Bogu, shvatio sam da se moram unormaliziratiā€¦
Sad imam dva poÅ”tena obroka dnevno i treći ako neÅ”to uhvatim.
Cigarete bacio skrozā€¦
Zapovjedio sam si slobodno vrijemeā€¦tako da odem tri puta tjedno u gym da neutraliziram sjedenje u stolici (od kojeg su mi leđa inače vrisnula tako da nisam mogao hodati u dva navrata kad me presjeklo) + vratio se sportu, koji je doduÅ”e extreme pa si opet malo nabijam kosti i takoā€¦ali sve je to zdravije od prekomjernog sjedenja. Definitivno se uvjerio.
Spavanje sam također unormaliziraoā€¦najkasnije 1,2 ā€¦al trebalo bi ići spavati čak prije ponoći za najefektivniji san.
Uglavnom, viŔe nego zadovoljan :slight_smile:

Moja najveća pogreÅ”ka je bila Å”to sam forsao i htio napraviti brzo rezultate da počnem jednog dana ā€œlijepoā€ živjet ā€¦a onda shvatio, živi se sad, tko hebe kako će biti jednog danaā€¦

3 Likeova